Libnet.ro
UNICEF

23:00

Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la Istorie, la 13.00, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la Istorie, la 13.00, la Adevarul Live

Subietele de la Istorie vor fi rezolvate in direct de catre profesoara Mihaela Petreanu, de la Colegiul I. Caragiale din Capitala, la Adevarul Live, de la ora 13. continuă pe Adevărul

Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la Matematica, la 12.00, la Adevarul Live

Profesoara Denisa Tanasescu de la Colegiul I. Caragiale din Capitala, va rezolva in direct, de la ora 12. 00, subiectele care au ridicat cele mai mari dificultati elevilor la proba de Matematica, din cadrul probei obligatorii de la Bacalaureat. Tot miercuri, profesoara Monica Stan, de la Colegiul National Sfantul Sava, va explica modul in care trebuiau rezolvate subiectele de la Matematica in baza baremului oficial.

Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la probele de Matematica si Istorie, la Adevarul Live

Subiectele din cadrul probelor scrise ale examenului de Bacalaureat vor fi rezolvate in direct de catre profesori de specialitate la Adevarul Live. Mai exact, miercuri subiectele la Matematica vor rezolvate la ora 12. 00 fara barem, iar de la 16. 00 insotite de barem. De la ora 13. 00, un profesor de specialitate va rezolva subiectele de la proba de istorie.

Bacalaureat 2016. Rezolvarea subiectelor la proba de Limba si literatura romana, la ora 13.00, la Adevarul Live

Subiectele din cadrul probelor scrise ale examenului de Bacalaureat vor fi rezolvate in direct de catre profesori de specialitate la Adevarul Live in perioada 4-8 iulie. Profesoara Ruxandra Achim, de la Colegiul I. Caragiale, va rezolva subiectele probei de Limba si literatura romana luni, 4 iulie, de la ora 13.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016. Subiectele la Istorie, proba obligatorie a profilului Uman

Elevii de clasa a XII-a au sustinut miercuri o noua proba din cadrul examenului de bacalaureat. La profilul Uman, elevii care au dat examenul la Istorie au avut de realizat, la subiectul .

FOTO. BACALAUREAT 2016. Subiecte la MATEMATICA si ISTORIE

Elevii de clasa a XII-a au sustinut, miercuri, proba scrisa obligatorie a profilului: Istorie uman) si Matematica real).

Bacalaureat 2016.Elevii sustin miercuri proba obligatorie a profilului, la istorie sau matematica

Aproape 120. 000 de elevi sustin astazi proba la obligatorie a profiluluidin cadrul Bacalaureatului. Astfel, elevii de la profilul umanist sustin proba la Istorie, iar elevii de la profilele real specializarile matematica-informatica si stiintele naturii), pedagogic si servicii sustin proba la Matematica.

Bacalaureat 2016. Absolventii salajeni au rasuflat usurati: Subiectele au fost abordabile

Bacalaureat 2016. Daca dupa examenul scris la Limba si literatura romana, candidatii salajeni au avut pareri impartite vizavi de gradul de dificultate al subiectelor la Bac 2016, proba obligatorie a profilului pare sa nu le fi creat probleme.

Bacalaureat 2016 Neamt. Elevii sustin miercuri proba obligatorie a profilului. Cum arata subiectele de la istorie si matematica

Peste 3. 300 de elevi din judetul Neamt sustin astazi examenul de Bacalaureat 2016, proba scrisa la istorie sau matematica. Elevii care au sustinut proba la Istorie au avut, printre altele, de realizat un eseu despre evolutia Romaniei postbelice. La Matematica, elevii au avut de rezolvat mai multe functii, arii, polinoame si integrale.

Bacalaureat 2016. Matematica le-a dat mari batai de cap elevilor suceveni

Bacalaureat 2016. Pentru elevii suceveni, a doua proba din cadrul examenului de bacalaureat nu a fost la fel de simpla ca si prima. Acestia considera ca subiectele la Matematica la Bac 2016 au fost cam dificile si asteapta cu emotii rezultatele. Cei ce au dat examen la Istorie au considerat ca subiectele nu au fost foarte grele.

Bacalaureat 2016 Satu Mare. Bacul, istoria si doamna in rosu. Examenul elevilor, stresul parintilor

Probele de bacalaureat la matematica si istorie par sa fi fost facile pentru elevi. Parintii care i-au asteptat afara au suportat mai greu stresul examenului. O mama a trait fiecare minut la maxim pana ce fiica ei a iesit si i-a spus ca a stiut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )