Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mike Pence si sotia sa s-au vaccinat in direct impotriva COVID-19. Reactia vicepresedintelui american VIDEO

Adevărul Adevărul,
Mike Pence si sotia sa s-au vaccinat in direct impotriva COVID-19. Reactia vicepresedintelui american VIDEO

Vicepresedintele american Mike Pence a fost vaccinat vineri impotriva COVID-19, in fata camerelor de filmare ale televiziunilor, intr-un eveniment menit sa-i asigure pe americani ca vaccinul aliantei americano-germane PfizerBioNTech este sigur, relateaza The Associated Press. continuă pe Adevărul

Vicepresedintele american Mike Pence a fost vaccinat anti-Covid in direct la televiziune (VIDEO)

Vicepresedintele american Mike Pence a fost vaccinat anti-Covid-19, vineri, cu vaccinul PfizerBioNTech. Momentul a fost datin direct la posturile de televiziune, pentru a creste increderea populatiei in.

Vicepresedintele american, Mike Pence, va fi vaccinat maine

Vicepresedintele american Mike Pence va fi vaccinat maine in public contra COVID-19, noteaza AFP.

VIDEO Vicepresedintele SUA Mike Pence s-a vaccinat impotriva coronavirusului in direct - UPDATE

Vicepresedintele american Mike Pence se va vaccina vineri impotriva noului coronavirus, evenimentul fiind transmis in direct, la televizor, pentru a incuraja populatia sa faca acelasi lucru in incercarea de a pune capat pandemiei.

Vicepresedintele american Mike Pence va fi vaccinat vineri

Vicepresedintele american Mike Pence va fi vaccinat vineri in public contra COVID-19 dupa lansarea luni a vaccinului Pfizer-BioNTech, noteaza AFP, preluat de Agerpres. Mike Pence si sotia sa, Karen, se vor vaccina pentru a intari incredereaamericanilor, a informat miercuri Casa Alba intr-un scurt comunicat. Donald Trump, care a fost infectat de coronavirus mai devreme in cursul anului, nu a dat pana in prezent nicio indicatie despre data la care ar putea sa se vaccineze.

Mike Pence va fi vaccinat impotriva COVID-19 in cadrul unui eveniment la Casa Alba. Joe Biden ar putea primi serul saptamana viitoare

Mike Pence, vicepresedintele american in functie, va fi vaccinat public impotriva Covid-19, vineri, iar presedintele ales, Joe Biden, este asteptat sa primeasca serul saptamana viitoare, potrivit NBC.

Politico: Mike Pence se pregateste sa confirme infrangerea lui Trump si sa paraseasca apoi tara

In 6 ianuarie vicepresedintele american Mike Pence va superviza confirmarea finala a victoriei presedintelui ales Joe Biden iar apoi probabil va parasi tara, scrie Politico.

Joe Biden primeste vaccinul impotriva COVID-19 saptamana viitoare. Mike Pence il va primi vineri

Presedintele-ales Joe Biden va primi vaccinul impotriva COVID-19 saptamana viitoare, au anuntat miercuri oficialii de tranzitie, in conditiile in care autoritatile din Statele Unite ale Americii incearca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )