Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Vicepresedintele SUA Mike Pence s-a vaccinat impotriva coronavirusului in direct - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Vicepresedintele SUA Mike Pence s-a vaccinat impotriva coronavirusului in direct - UPDATE

Vicepresedintele american Mike Pence se va vaccina vineri impotriva noului coronavirus, evenimentul fiind transmis in direct, la televizor, pentru a incuraja populatia sa faca acelasi lucru in incercarea de a pune capat pandemiei. continuă pe Hotnews

Vicepresedintele american Mike Pence a fost vaccinat anti-Covid in direct la televiziune (VIDEO)

Vicepresedintele american Mike Pence a fost vaccinat anti-Covid-19, vineri, cu vaccinul PfizerBioNTech. Momentul a fost datin direct la posturile de televiziune, pentru a creste increderea populatiei in.

Vicepresedintele american Mike Pence va fi vaccinat vineri

Vicepresedintele american Mike Pence va fi vaccinat vineri in public contra COVID-19 dupa lansarea luni a vaccinului Pfizer-BioNTech, noteaza AFP, preluat de Agerpres. Mike Pence si sotia sa, Karen, se vor vaccina pentru a intari incredereaamericanilor, a informat miercuri Casa Alba intr-un scurt comunicat. Donald Trump, care a fost infectat de coronavirus mai devreme in cursul anului, nu a dat pana in prezent nicio indicatie despre data la care ar putea sa se vaccineze.

Vicepresedintele american, Mike Pence, va fi vaccinat maine

Vicepresedintele american Mike Pence va fi vaccinat maine in public contra COVID-19, noteaza AFP.

Politico: Mike Pence se pregateste sa confirme infrangerea lui Trump si sa paraseasca apoi tara

In 6 ianuarie vicepresedintele american Mike Pence va superviza confirmarea finala a victoriei presedintelui ales Joe Biden iar apoi probabil va parasi tara, scrie Politico.

Mike Pence va fi vaccinat impotriva COVID-19 in cadrul unui eveniment la Casa Alba. Joe Biden ar putea primi serul saptamana viitoare

Mike Pence, vicepresedintele american in functie, va fi vaccinat public impotriva Covid-19, vineri, iar presedintele ales, Joe Biden, este asteptat sa primeasca serul saptamana viitoare, potrivit NBC.

Mike Pence si sotia sa s-au vaccinat in direct impotriva COVID-19. Reactia vicepresedintelui american VIDEO

Vicepresedintele american Mike Pence a fost vaccinat vineri impotriva COVID-19, in fata camerelor de filmare ale televiziunilor, intr-un eveniment menit sa-i asigure pe americani ca vaccinul aliantei americano-germane PfizerBioNTech este sigur, relateaza The Associated Press.

Mike Pence va parasi Statele Unite imediat dupa confirmarea victoriei lui Joe Biden, anunta Politico

Vicepresedintele american va prezida sesiunea Congresului de pe 6 ianuarie care va aduce confirmarea finala a victoriei lui Joe Biden, urmand apoi sa paraseasca Statele Unite.

Joe Biden primeste vaccinul impotriva COVID-19 saptamana viitoare. Mike Pence il va primi vineri

Presedintele-ales Joe Biden va primi vaccinul impotriva COVID-19 saptamana viitoare, au anuntat miercuri oficialii de tranzitie, in conditiile in care autoritatile din Statele Unite ale Americii incearca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )