Libnet.ro
UNICEF

00:07

Miliardarii planetei sunt mai multi si mai bogati. Primii 10 dintre ei aduna o avere cat de trei ori PIB-ul Romaniei

Adevărul Adevărul,
Miliardarii planetei sunt mai multi si mai bogati. Primii 10 dintre ei aduna o avere cat de trei ori PIB-ul Romaniei

Forbes a identificat 1. 645 de persoane cu averi de peste un miliard de dolari, cu 268 in plus fata de anul trecut. Cumulate, detinerile lor si-au crescut valoarea cu 1. 000 de miliarde de dolari. continuă pe Adevărul

Miliardarii planetei sunt mai multi si mai bogati. Primii 10 dintre ei aduna o avere cat de trei ori PIB-ul romaniei

Forbes a identificat 1. 645 de persoane cu averi de peste un miliard de dolari, cu 268 in plus fata de anul trecut. Cumulate, detinerile lor si-au crescut valoarea cu 1. 000 de miliarde de dolari.

LIVE TEXT Tensiuni in Crimeea: Mai multi militari rusi au confiscat arme si munitie/ Doua nave militare antisubmarin sunt stationate in largul Peninsulei

Tensiunile din Peninsula Crimeea escaladeaza duminica, dupa ce sambata Parlamentul rus a aprobat cererea presedintelui Putin pentru o interventie militara in Crimeea. Mai multi militari rusi au luat arme dintr-o baza radar si de la o unitate navala de antrenament din Crimeea si au indemnat personalul sa treaca de partea liderilor legitimi ai peninsulei, transmite agentia Interfax, potrivit Reuters. Ramai pe HotNews. ro pentru desfasurarea evenimentelor din UcrainaVezi aici imagini LIVE VIDEO din Crimeea, care arata cum sunt date jos steagurile Ucrainei si sunt inlocuite cu cele ale RusieiOra 15. 20: Franta si Marea Britanie au anuntat ca isi suspenda participarea la intalnirile pregatitoare pentru reuniunea G8 din Soci. Ora 14. 25: Associated Press: Sute de barbati inarmati neidentificati au inconjurat baza de infanterie a Ucrainei din Privolnoie. Convoiul include cel putin 13 vehicule cu soldati circa 30 in fiecare), cu mitraliere. Acestea au numere de inmatriculare rusesti si blocheaza soldatii ucrainei, care nu pot nici intra nici iesi. Ora 13. 50: Secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen: Facem apel la Rusia se reduca tensiunile. Actiunile Rusiei ameninta pacea in Europa. Ora 13. 23: Premierul Iatseniuk: Suntem foarte aproape de un dezastru. Ucraina acuza Rusia ca i-a declarat razboiOra 13. 20 Presedintele interimar, Oleksandr Turcinov: Spatiul aerian este inchis pentru orice aeronava care nu este civila. Ora 13. 10: Ministrul ucrainean de interne, Arseni Avakov: Moscova incearca sa le ofere cetatenie rusa si pasapoarte agentilor serviciilor de securitate ucrainene din regiunea autonoma Crimeea. Ora 12. 50 Ucraina solicita monitori internationali pentru supraveghere centralelor nucleare.

LIVE TEXT Tensiuni in Crimeea: Mai multi militari rusi au confiscat arme si munitie/ Doua nave militare antisubmarin sunt stationate in largul Peninsulei/ Secretarul de stat american: Rusia se comporta ca in secolul 19

Tensiunile din Peninsula Crimeea escaladeaza duminica, dupa ce sambata Parlamentul rus a aprobat cererea presedintelui Putin pentru o interventie militara in Crimeea. Mai multi militari rusi au luat arme dintr-o baza radar si de la o unitate navala de antrenament din Crimeea si au indemnat personalul sa treaca de partea liderilor legitimi ai peninsulei, transmite agentia Interfax, potrivit Reuters. Ramai pe HotNews. ro pentru desfasurarea evenimentelor din UcrainaVezi aici imagini LIVE VIDEO din Crimeea, care arata cum sunt date jos steagurile Ucrainei si sunt inlocuite cu cele ale RusieiOra 16. 20 Ucraina si-a retras navele pazei de coasta din doua porturi din Crimeea - Kerci si Sevastopol - si le-a mutat in alte baze de la Marea Neagra - Odessa si Mariupol, un semn care arata ca fortele ruse preiau complet controlul in peninsula. Ora 16. 10: Secretarul de stat american, John Kerry: Rusia se comporta ca in secolul 19, invadand o alta tara pe un pretext inventat/ Rusia isi risca locul in G8Ora 15. 20: Franta si Marea Britanie au anuntat ca isi suspenda participarea la intalnirile pregatitoare pentru reuniunea G8 din Soci. Ora 14. 25: Associated Press: Sute de barbati inarmati neidentificati au inconjurat baza de infanterie a Ucrainei din Privolnoie. Convoiul include cel putin 13 vehicule cu soldati circa 30 in fiecare), cu mitraliere. Acestea au numere de inmatriculare rusesti si blocheaza soldatii ucrainei, care nu pot nici intra nici iesi. Ora 13. 50: Secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen: Facem apel la Rusia se reduca tensiunile. Actiunile Rusiei ameninta pacea in Europa. Ora 13. 23: Premierul Iatseniuk: Suntem foarte aproape de un dezastru. Ucraina acuza Rusia ca i-a declarat razboi.

LIVE TEXT Tensiuni in Crimeea: Mai multi militari rusi au confiscat arme si munitie/ Doua nave militare antisubmarin sunt stationate in largul Peninsulei/ Secretarul de stat american: Rusia se comporta ca in secolul 19./ Merkel a vorbit la telefon cu Put

Tensiunile din Peninsula Crimeea escaladeaza duminica, dupa ce sambata Parlamentul rus a aprobat cererea presedintelui Putin pentru o interventie militara in Crimeea. Mai multi militari rusi au luat arme dintr-o baza radar si de la o unitate navala de antrenament din Crimeea si au indemnat personalul sa treaca de partea liderilor legitimi ai peninsulei, transmite agentia Interfax, potrivit Reuters. Ramai pe HotNews. ro pentru desfasurarea evenimentelor din UcrainaVezi aici imagini LIVE VIDEO din Crimeea, care arata cum sunt date jos steagurile Ucrainei si sunt inlocuite cu cele ale RusieiOra 23:15: Vladimir Putin a discutat telefonic cu Angela Merkel, cancelarul german declarand ca presedintele rus accepta dialogul. Ora 21:40: Seful Fortelor Navale ucrainene a dezertat si a trecut in subordinea autoritatilor proruse. Lectura ajutatoare: Valentin Naumescu -Teme de politica internationala: conflicte, tensiuni, dezbateri. Editie cu autograful autorului).

Studiu: Persoanele furioase sunt mai predispuse sa sufere atacuri de cord si accidente vasculare

Persoanele cu temperament vulcanic sunt mai predispuse catre un atac de cord sau un atac cerebral, arata un studiu efectuat in Statele Unite, citat de BBC. Riscul este maxim intr-o fereastra de doua ore dupa.

Mai multi administratori de firme, trimisi in judecata de DNA pentru inselaciune si ...

Mai multi administratori de firme au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru spalare de bani si inselaciune. Cei trimisi in judecata sunt Marian Bacanus, administrator al unor societati comerciale, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile concurente de: inselaciune in forma continuata 56 acte materiale), fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata 56 acte materiale), spalare a banilor, in forma continuata 22 acte materiale) si constituire a unui grup .

UPDATE. Mai multi lideri PSD, surprinsi ca Ponta a propus ministri putin cunoscuti, ...

UPDATE: Mai multi social-democrati si-au manifestat, luni seara, surprinderea fata de faptul ca Victor Ponta a propus, pentru a ocupa posturi importante in noul Guvern, persoane foarte putin cunoscute in randul partidului si fara a face o consultare prealabila in partid, relateaza Mediafax. Social-democratii care au participat, luni seara, la un hotel din Capitala, la sedinta informala a PSD, au mancat si au facut cunostinta cu noii ministri, prezenti, in mare parte, la reuniune. Mai multi .

Negocieri INTENSE. Mai multi parlamentari PPDD isi pregatesc plecarea la PSD

Negocieri de ultim moment pe toate fronturile au loc la aceasta ora. Mai multi parlamentari PPDD isi pregatesc plecarea la PSD, potrivit unor surse politice. Anuntul ar putea fi facut chiar maine in Pa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )