Libnet.ro
UNICEF

11:00

Milionarul turc care l-a ucis pe politistul Gheorghe Ionescu, judecat pentru omor calificat

Antena3 Antena3,
Milionarul turc care l-a ucis pe politistul Gheorghe Ionescu, judecat pentru omor calificat

Milionarul turc care l-a ucis pe politistul Gheorghe Ionescu a fost adus ieri in fata procurorilor. El nu a venit insotit de un avocat, iar anchetatorii i-au adus la cunostinta faptul ca au schimbat incadrarea. continuă pe Antena3

Milionarul Abdullah Atas, care l-a lovit cu masina pe politistul Gheorghe Ionescu, acuzat oficial de omor calificat

Abdullah Atas, milionarul turc care l-a lovit cu masina pe politistul Gheorghe Ionescu, a fost scos astazi din celula pe care o ocupa la penitenciarul Rahova si dus la Parchetul Capitalei pentru a fi informat ca este urmarit penal pentru omor calificat dupa ce victima sa a murit. Daca va fi gast vinovat acesta risca detentia pe viata.

FOTO Colegii politistului ucis de milionarul turc Abdullah Atas: Noi toti vom fi Dulaul

Colegii politistului Gheorghe Ionescu, ucis la datorie de milionarul turc care s-a urcat beat la volan si l-a lovit intentionat cu masina, au promis ieri, la inmormantare, in prezenta a peste o mie de oameni, ca soferii certati cu legea nu-si vor da seama ca Dulaul nu mai este pe teren.

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din judetul Braila, cercetat in libertate

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovinesti, judetul Braila, soldat cu decesul a trei persoane cu varste cuprinse intre sase si 15 ani si ranirea altor 27, va fi cercetat in libertate, instanta respingand propunerea procurorilor de arestare preventiva a acestuia, scrie Mediafax.

Afaceristul turc, vinovat de accidentul care a produs moartea politistului Gheorghe Ionescu, va fi cercetat pentru omor calificat

Afaceristul turc Abdullah Atas, cel care a dat cu masina peste politistul Gheorghe Ionescu, cel din urma murind vineri la Spitalul Floreasca dupa trei saptamani de coma, va fi acuzat de omor calificat si risca.

Omul de afaceri turc, care a dat cu masina peste un politist, cercetat pentru omor calificat

Omul de afaceri turc Abdullah Atas va fi cercetat pentru omor calificat, dupa ce politistul de la Rutiera pe care l-a lovit cu masina la inceputul lunii august a murit saptamana trecuta in spital.

Politistul Gheorghe Ionescu, decorat post-mortem de presedintele Iohannis

Presedintele Romaniei a semnat vineri decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de politie Gheorghe Ionescu, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei prezidentiale.

Politistul Gheorghe Ionescu, decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de politie Gheorghe Ionescu, informeaza un comunicat al Cotroceniului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )