Libnet.ro
UNICEF

11:30

Omul de afaceri turc, care a dat cu masina peste un politist, cercetat pentru omor calificat

România Liberă România Liberă,
Omul de afaceri turc, care a dat cu masina peste un politist, cercetat pentru omor calificat

Omul de afaceri turc Abdullah Atas va fi cercetat pentru omor calificat, dupa ce politistul de la Rutiera pe care l-a lovit cu masina la inceputul lunii august a murit saptamana trecuta in spital. continuă pe România Liberă

Afaceristul turc Abdullah Atas, care a dat cu masina peste Gheorghe Ionescu, adus la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Acesta va fi acuzat de omor calificat (VIDEO)

Afaceristul turc Abdullah Atas, cel care a dat cu masina peste politistul Gheorghe Ionescu, cel din urma murind vineri la Spitalul Floreasca dupa trei saptamani de coma, a fost adus luni la Parchetul de pe.

Barbatul care a accidentat cu masina un politist pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv

Barbatul care a accidentat un politist ce ii ceruse sa scoata masina de pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv, duminica, de Judecatoria Constanta, transmite Mediafax.

Barbatul care a accidentat cu masina un politist pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv

Barbatul care a accidentat un politist ce ii ceruse sa scoata masina de pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv, duminica, de Judecatoria Constanta, informeaza Mediafax. Judecatorii constanteni au admis.

Barbatul care a accidentat cu masina un politist, in Mamaia, arestat

Barbatul care a accidentat cu masina un politist pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv duminica. Decizia nu este definitiva.

Barbatul care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia, arestat pentru 30 de zile

Barbatul care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia a fost arestat pentru 30 de zile, anunta B1 TV. Vladimir Florin Marin a fost retinut ieri dupa ce a ranit un politist si a fugit de la locul.

Barbatul care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia, retinut pentru 24 de ore

Procurorii constanteni au emis, sambata seara, o ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele soferului care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Mamaia, spun surse judiciare pentru.

Barbatul care a accidentat cu masina un politist, in Mamaia, retinut

Barbatul care a accidentat un politist ce ii ceruse sa scoata masina de pe plaja din Mamaia a fost retinut in aceasta seara. Rrezultatul probelor biologice a aratat ca acesta avea o alcoolemie de doi la mie in sange, potrivit Mediafax.

Politistul accidentat grav de un om de afaceri turc a murit

Politistul Gheorghe Ionescu, care a fost accidentat grav de un om de afaceri turc pe 2 august, a murit, a declarat azi, pentru Agerpres, Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca.

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din judetul Braila, cercetat in libertate

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovinesti, judetul Braila, soldat cu decesul a trei persoane cu varste cuprinse intre sase si 15 ani si ranirea altor 27, va fi cercetat in libertate, instanta respingand propunerea procurorilor de arestare preventiva a acestuia, scrie Mediafax.

Soferul baut care a lovit un politist cu masina, retinut

Barbatul care a lovit cu masina un politist pe o plaja din Constanta a fost retinut pentru 24 de ore. Dupa mai multe ore de audieri, anchetatorii l-au acuzat de ultraj. Omul, care consumase alcool a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )