Libnet.ro
UNICEF

14:00

Militantii Statului Islamic au aruncat in aer o biserica din Siria, chiar in duminica Pastelui catolic

B1 B1,
Militantii Statului Islamic au aruncat in aer o biserica din Siria, chiar in duminica Pastelui catolic

Militantii Statului Islamic au aruncat in aer o biserica veche de 80 de ani din nord-estul Siriei, chiar in duminica Pastelui catolic, informeaza SANA. Astfel, potrivit sursei citate, teroristii au plantat. continuă pe B1

ISIS a aruncat in aer o biserica crestina in Siria in duminica Pastelui

ISIS au aruncat in aer o biserica crestina veche de 80 de ani nord-estul Siriei chiar in duminica Pastelui catolic, transmite Reuters, care citeaza agentia siriana SANA. Potrivit sursei citate, explozia nu s-a soldat cu victime.

Cine sunt adeptii Statului Islamic expulzati saptamana trecuta din Romania

SRI a anuntat saptamana trecuta ca sase cetateni straini au fost declarati persoane indezirabile pe teritoriul Romaniei, dupa ce s-a constatat ca acestia sunt simpatizanti ai gruparilor teroriste Statul Islamic si al-Qaeda. Unul dintre acestia avea afaceri cu carne si produse alimentare in Romania, Franta si in Marea Britanie, avand legatura cu un important lider musulman.

Sapte adepti ai Statului Islamic si Al-Qaeda, expulzati din Romania

Sapte cetateni straini, afiliati ideologiilor radicale promovate de Statul Islamic si Al-Qaeda, au fost declarati indezirabili de statul roman, dupa ce au desfasurat activitati cu impact asupra intereselor nationale.

SRI: Sapte straini, afiliati ideologiilor Al-Qaeda si Statului Islamic, declarati indezirabili

Serviciul Roman de Informatii a anuntat, vineri, ca in aceasta saptamana sapte cetateni straini, dintre care sase afiliati ideologiilor radicale promovate de Statul Islamic si Al-Qaeda, au fost declarati indezirabili dupa ce au desfasurat activitati cu impact asupra intereselor nationale.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )