Libnet.ro
UNICEF

23:45

Militar american eliberat de talibani dupa cinci ani de captivitate

Adevărul Adevărul,
Militar american eliberat de talibani dupa cinci ani de captivitate

Sergentul Bowe Bergdahl, singurul soldat american tinut prizonier in Afganistan, a fost eliberat de talibani dupa cinci ani de captivitate si se afla in custodia SUA. Salvarea militarului a fost posibila ca urmarea a punerii in libertate de catre SUA a cinci mujahedini afgani, detinuti la Guantanamo Bay, Cuba. continuă pe Adevărul

Singurul soldat american tinut prizonier de talibani in Afganistan, timp ce cinci ani, a fost eliberat

Sergentul Bowe Bergdahl, singurul soldat american tinut prizonier in Afganistan, a fost eliberat de talibani dupa cinci ani de captivitate si se afla in custodia SUA. Salvarea militarului a fost posibila ca urmarea a punerii in libertate de catre SUA a cinci mujahedini afgani, detinuti la Guantanamo Bay, Cuba.

Barack Obama: Militar american detinut timp de cinci ani in Afganistan, eliberat

Un militar american retinut timp de cinci ani in Afganistan a fost eliberat a anuntat, sambata, presedintele Barack Obama, citat de AFP. Astazi poporul american este fericit sa il poata primi in curand.

BILANT Crin Antonescu, cinci ani de mandat in fruntea PNL: ce ramane in urma

Liderul demisionar al PNL, Crin Antonescu, incheie un mandat de cinci ani in fruntea partidului. intre timp, PNL a incheiat si a desfacut aliante cu actualii adversari, a ajuns la guvernare si a parasit, furtunos, Palatul Victoria, a obtinut si, ulterior, pierdut sefia Senatului. Inainte de a demisiona din fruntea PNL, Antonescu le-a lasat alor sai o mostenire: apartenenta la PPE, dar si un urmas: primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Evan Rachel Wood s-a despartit de sot, dupa doi ani

Capat de drum pentru inca o poveste de iubire. Desi casatoriti de doar doi ani, Evan Rachel Wood si Jamie Bell si-au spus deja adio.

New York Rangers in finala Cupei Stanley dupa 20 ani

Echipa New York Rangers s-a calificat dupa doua decenii de asteptare intr-o noua finala a NHL.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )