Libnet.ro
UNICEF

14:00

Minim 19 persoane au murit dupa ce un refugiu ONU situat intr-o scoala a fost bombardat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Minim 19 persoane au murit dupa ce un refugiu ONU situat intr-o scoala a fost bombardat

Cinci proiectile israeliene au lovit astazi un adapost ONU al refugiatilor situat intr-o scoala din Gaza, ucigand cel putin 19 palestinieni si ranind aproximativ 125 persoane care se adapostisera in cladiri, a declarat un oficial ONU, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Ofensiva israeliana in Fasia Gaza: 19 palestinieni au murit si 125 au fost raniti dupa ce o scoala-adapost ONU a fost lovita de proiectile israeliene / Israelul va respecta un armistitiu umanitar de 4 ore

Cinci proiectile israeliene au lovit miercuri o scoala organizata de ONU intr-o tabara de refugiati din Fasia Gaza, provocand moartea a cel putin 19 persoane si ranind alte 125 de persoane care se adapostisera in cladiri, a declarat un oficial ONU, potrivit Reuters. Ora 18:11 7 palestinieni ucisi intr-un raid aerian in apropiere de Khan Younes.

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un avion care a aterizat de urgenta pe o plaja din Florida

Un barbat din statul american Georgia a murit, iar fiica sa a fost grav ranita, dupa ce au fost loviti de un avion care a efectuat o aterizare de urgenta pe o plaja din Florida.

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un avion, pe o plaja din Florida

Un barbat a murit, iar fiica sa a fost grav ranita, dupa ce au fost loviti de un avion, duminica, o plaja din Florida, relateaza nbcnews. com. Pilotul avionului Piper Cherokee a transmis prin radio ca nu va putea.

Doi alpinisti au murit dupa ce au cazut in gol in Masivul Mont Blanc

Doi alpinisti au murit duminica in Masivul Mont Blanc din Alpii Francezi, dupa ce au cazut in gol, informeaza thelocal. fr. Conform autoritatilor locale, unul dintre alpinisti este de nationalitate irlandeza,.

Zborul MH17: Tatal unei victime olandeze a murit dupa pierderea unicei sale fiice, a ginerelui si celor doi nepoti

Catastrofa MH17 a facut o victima in plus, un olandez in varsta de 93 de ani murind de durerea de nedescris pe care i-a provocat-o pierderea unicei sale fiice, a ginerelui si celor doi nepoti, a anuntat familia. Numeroase mesaje de condoleante au fost postate pe Internet. Draga Palm, imi pare rau ca ai murit cu inima zdrobita si sper ca esti impreuna cu fiica ta, scrie o mama.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )