Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministeriatul lui Vlad Alexandrescu, cel mai bun de la Spiru Haret incoace

România Liberă România Liberă,
Ministeriatul lui Vlad Alexandrescu, cel mai bun de la Spiru Haret incoace

Intelectual de vocatie si educatie carteziana, Vlad Alexandrescu constituie o prezenta absolut singulara in pletora de personaje care au alcatuit numeroasele guverne postdecembriste. continuă pe România Liberă

Utile: Cel mai bun leac impotriva colesterolului rau; Cata cafeina contine o ceasca de ceai negru, verde sau alb; Ce sa faci daca ai probleme cu circulatia periferica! Cateva remedii care iti rezolva problema imediat

Cinci pasi simpli sa scapi de colacei. S-a dat startul la antrenamente! Cine incepe acum va fi cu siguranta invidiata de prietene atunci cand se va imbraca. Ce inseamna daca iti creste par pe lobii urechilor? Studiile sunt ingrijoratoare. Daca ochii sunt oglinda sufletului, atunci, potrivit celui mai.

Finala Bake Off Romania: cel mai bun cofetar amator din Romania este ales la Pro TV

Bake Off Romania 2016. Finala show-ului Bake Off Romania pune la bataie titlul de Cel mai bun cofetar amator din tara, dar si un premiu in valoare de 25. 000 de euro. Trei concurenti lupta sa impresioneze juriul cu cele mei bune dulciuri.

Revocarea lui Vlad Alexandrescu a starnit mai putina compasiune decat anuntul demisiei

Revocarea lui Vlad Alexandrescu din functia de ministru al Culturii, inaintata ieri de premierul Dacian Ciolos, nu a mai strarnit la fel de multa compasiune ca atunci cand ministrul si-a anuntat demisia, la cererea sefului Guvernului, miercurea trecuta.

Manifestatii de sustinere a lui Vlad Alexandrescu sunt anuntate in Bucuresti si alte orase

Mai multe proteste sunt anuntate in Bucuresti si in tara, ca reactie la decizia premierul Dacian Ciolos de a-l revoca din functie pe Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu. Astfel, pe 3 mai, de la.

Vlad Alexandrescu nu-si mai da demisia de la Ministerul Culturii, asteapta revocarea

Vlad Alexandrescu a anunta marti ca nu isi mai da demisia si ca asteapta sa fie revocat din functia de ministru al culturii.

Complicatiile demiterii d-lui Vlad Alexandrescu

Nu agreez deloc scenarita si tocmai de aceea nu dau nici macar doi bani pe scenariile schiopatande, unele infantile de-a dreptul, altele mai proaste chiar decat filmele americane de mana a cincea despre si cu ofiteri KGB, urzite in jurul succesiunii faptelor ce au determinat plecarea din Guvern a d-lui Vlad Alexandrescu. Devenita, intre timp, demitere in lege.

Vlad Alexandrescu nu demisioneaza: As dori sa raman mai departe la Ministerul Culturii

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a declarat marti ca nu demisioneaza, ci asteapta sa fie revocat de premier. Asteptam propunerea de nume pentru un nou nume de ministru al Culturii. Eu cred ca am.

Politic Show: Dragnea: Victor Ponta e cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor; Surprizele din declaratiile de avere ale candidatilor la Primaria Capitalei; Traian Ungureanu, ataca DNA-ul si serviciile secrete

Steriu, la sase ani de la infiintarea UNPR: Vremurile ne-au fortat sa ne ne maturizam. Valeriu Steriu, noul presedinte al UNPR dupa demisia lui. Ministrul Culturii pleaca denuntand intimidari din partea colegilor. Vlad Alexandrescu a dezvaluit intr-o scrisoare deschisa ca asupra sa au fost facute.

Corina Suteu, viitorul ministru al Culturii.Fostul consilier Rares Zaharia: L-am avertizat pe Vlad Alexandrescu ca va fi o revolutie in Opera

Premierul Dacian Ciolos l-a revocat, ieri, pe Vlad Alexandrescu din functia de ministru al Culturii si a propus-o pe Corina Suteu, fost director al ICR New York, pentru numirea in aceasta functie. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, revocarea lui Vlad Alexandrescu si numirea Corinei Suteu in functia de ministru al Culturii.

UPDATE Dacian Ciolos l-a revocat pe Vlad Alexandrescu din functia de ministru al Culturii. Corina Suteu, propunerea premierului pentru Ministerul Culturii

Premierul Dacian Ciolos l-a revocat marti pe Vlad Alexandrescu din functia de ministru al Culturii, potrivit unui comunicat emis de Guvern. In locul lui Vlad Alexandrescu, premierul a propus-o pe Corina Suteu, in prezent secretar de stat in Ministerul Culturii si fost director al ICR New York in perioada in care Institutul Cultural Roman era condus de Horia Roman Patapievici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )