Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul bavarez de Interne: Trei persoane au fost ucise in atacul de la Munchen

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul bavarez de Interne: Trei persoane au fost ucise in atacul de la Munchen

Mai multe persoane au fost ucise in urma atacului armat care a avut loc vineri seara intr-un supermarket din orasul german Munchen, a anuntat politia, citata de ziarul Sueddeutsche Zeitung, scrie BBC. Ministerul Bavarez de interne a declarat ca au. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE: Ministerul bavarez de Interne: Trei persoane au fost ucise in atacul de la Munchen

Mai multe persoane au fost ucise in urma atacului armat care a avut loc vineri seara intr-un supermarket din orasul german Munchen, a anuntat politia, citata de ziarul Sueddeutsche Zeitung, scrie BBC. Ministerul Bavarez de interne a declarat ca au.

Trei persoane, inclusiv presupusul atacator, au murit intr-un incident armat

Trei persoane, inclusiv un presupus atacator inarmat, au fost impuscate mortal astazi intr-un incident in regiunea Lincolnshire din centrul Marii Britanii, transmite Press Association, preluata de Reuters.

Atac armat intr-un oras britanic: Trei persoane au murit, inclusiv cel care a deschis focul

Trei persoane au murit in timpul unui atac armat din Linconshire, potrivit Russia Today. Paramedicii au intervenit pe cale aeriana, iar echipaje de politie au fost vazute in exteriorul Complexului.

Atac armat in Marea Britanie. Trei persoane au murit

Trei persoane, inclusiv un presupus atacator inarmat, au fost impuscate mortal marti intr-un incident in regiunea Lincolnshire din centrul Marii Britanii, transmite Press Association, preluata.

Marea Britanie: Trei persoane au murit, in urma unui atac armat

Trei persoane au murit, printre care si un presupus atacator, intr-un atac armat care a avut loc, marti, in apropierea unei piscine dintr-un oras din regiunea Lincolnshire din centrul Angliei, a anuntat politia.

Atac armat in Germania: Radiodifuzorul public Bayrischer Rundfunk anunta ca sase persoane au fost ucise la Munchen

Sase persoane au fost ucise vineri, intr-un atac armat la un restaurant McDonald039;s dintr-un mall din Munchen, anunta radiodifuzorul public Bayrischer Rundfunk BR), citat de Associated Press.

Teroare in Germania: Atacuri teroriste in mai multe locuri din orasul Munich, mai multe persoane au fost ucise (FOTO,VIDEO)

UPDATE 21:00: in acest moment nu stim unde se afla suspectii, stati in locuri sigure si evitati spatiile publice transmite politia din Munchen. UPDATE 20:55: Politia germana a confirm.

Teroare in Germania: Atacuri teroriste in mai multe locuri din orasul Munchen, mai multe persoane au fost ucise (FOTO,VIDEO)

UPDATE 21:45: Ziarul german Bild sustine ca unul dintre atacatori s-a sinucis. UPDATE 21:40 Agentiile de presa externe prezinta o poza care ar infatisa unul dintre teroristi UPDATE.

Teroare in Germania: Atacuri si focuri de arma in Munchen, mai multe persoane au fost ucise (FOTO, VIDEO)

UPDATE 00:40: MAE face apel la romanii din Munchen sa nu paraseasca locatiile in care se afla si sa evite deplasarile. Detalii AICI) UPDATE 00:20: Noi detalii de Ultima ora despre atac - ce se.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )