Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministerul Educatiei: Aproape 70% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a Bacalaureatului 2016

Adevărul Adevărul,
Ministerul Educatiei: Aproape 70% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a Bacalaureatului 2016

Ministerului Educatiei Nationale a afisat vineri rezultatele obtinute de candidatii inscrisi la sesiunea speciala de bacalaureat. Din totalul celor 235 candidati prezenti, 160 au promovat, reprezentand 68,09 %. La aceasta sesiune, doi candidati au promovat cu media 10. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2016. 68,09% dintre candidati au promovat sesiunea speciala. Cate note de 10 s-au luat

Ministerul Educatiei Nationale informeaza ca 68,09% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a bacalaureatului, iar doi candidati au obtinut nota 10. Vineri, 27 mai 2016, au fost afisate.

Bacalaureatul special pentru sportivi si olimpici. 32% dintre candidati nu au promovat

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele sesiunii speciale a bacalaureatului organizat, pentru absolventii de liceu din loturile nationale care se pregatesc pentru competitiile internationale sportive sau pe discipline, precum si pentru liceenii.

Avertisment. Agresiunile in scoli, la cote alarmante. Ce masuri va lua Ministerul Educatiei

Peste 70 la suta dintre elevii romani au spus ca au fost bruscati, umiliti, exclusi sau batuti de colegii lor, la un moment dat. Explicatia? Scoala romaneasca nu ii invata pe copii sa coopereze, ci sa fie in competitie, iar cei care sunt diferiti platesc intodeauna pretul.

La sesiunea pentru olimpici a Bacalaureatului au promovat 68% dintre candidati

La sesiunea speciala a Bacalaureatului 68,09 % din cei 235 de candidati au promovat, adica 160 de elevi, iar doi dintre ei au avut media 10, a anuntat Ministerul Educatiei.

Ministerul Educatiei se va folosi de Facebook pentru a informa si pentru a prelua sesizari cu privire la gradinite

Ministerul Educatiei se modernizeaza. Institutia si-a creat o pagina de Facebook denumita Pregatiti pentru gradinita care va putea fi folosita ca un ghid pentru parinti, dar si ca un loc in care acestia pot face sesizari, arata un comunicat al Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice MENCS).

70% dintre comenzile de mancare sunt livrate la locul de munca

Majoritatea comenzilor de mancare sunt livrate la birouri, in timp ce doar 30% sunt inregistrate la domiciliul clientilor, arata un studiu realizat de compania Gusto Dominium, unul dintre lanturile de restaurante de origine poloneza din tara noastra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )