Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministerul Educatiei: Cursurile vor fi reluate marti in toate scolile din Bucuresti, Ilfov si Galati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Educatiei: Cursurile vor fi reluate marti in toate scolile din Bucuresti, Ilfov si Galati

Cursurile vor fi reluate, marti, in toate unitatile de invatamant din Bucuresti, Ilfov si Galati, iar in Giurgiu, Ialomita, Dambovita, Olt si Vaslui vor fi reluate in majoritatea scolilor, cu exceptia unor unitati din zone afectate de ninsori si. continuă pe Wall-Street Ro

Cursurile vor fi reluate marti in toate scolile din Bucuresti, Ilfov si Galati

Cursurile vor fi reluate, marti, in toate unitatile de invatamant din Bucuresti, Ilfov si Galati, iar in Giurgiu, Ialomita, Dambovita, Olt si Vaslui vor fi reluate in majoritatea scolilor, cu exceptia unor unitati din zone afectate de ninsori si.

UPDATE. Scolile din Bucuresti, Ilfov si Galati vor fi reluate marti. Lista judetelor unde elevii raman acasa

30: Marti, cursurile vor fi reluate in toate scolile din Bucuresti si din judetele Ilfov si Galati, a anuntat Ministerul Educatiei, intr-un comunicat.

Ministerul Educatiei: Modul de retragere a titlului de doctor si a calitatii de conducator de doctorat va fi reglementat printr-o Ordonanta de Urgenta, in februarie

Ministerul Educatiei anunta ca modul de retragere a titlului de doctor si a calitatii de conducator de doctorat si/sau a atestatului de abilitare va fi reglementat printr-o Ordonanta de Urgenta de modificare a Legii Educatiei, care va fi supusa aprobarii Guvernului la inceputul lunii februarie 2016. Atributiile CNATDCU, precum si modalitatea de selectie a membrilor sai, vor fi, de asemenea, stipulate in modificarile legislative, anunta Ministerul.

DOCUMENT Ministerul Educatiei scoate plagiatele demnitarilor din analiza Consiliului National de Etica - Proiect de ordonanta

Consiliul National de Etica nu va mai avea printre atributii analiza plagiatelor demnitarilor si nici nu va mai putea aplica sanctiuni precum retragerea calitatii de conducator de doctorat sau retragerea titlului de doctor. Prevederea face parte dintr-un Proiect de Ordonanta, publicat de Ministerul Educatiei. Amintim ca Ministerul Educatiei a revocat la inceputul lunii decembrie Consiliul National de Etica - forul care i-a scapat de plagiate atat pe Victor Ponta, cat si pe Gabriel Oprea - si a anuntat ca aceasta institutie nu va mai avea atributii in analiza tezelor de doctorat. De altfel, ministrul a declarat ca universitatile vor fi cele care de acum inainte vor gestiona acuzatiile de plagiat si vor putea sa retraga o diploma de doctor.

Ministerul Educatiei doreste eliminarea statutului special al demnitarilor in ceea ce priveste retragerea titlurilor de doctor

Ministerul Educatiei a publicat pe site un proiect de ordonanta de guvern care abroga art. 4 - alin. 3 din Legea 206/2004 privind buna conduita in cercetarea stiintifica, dezvoltarea tehnologica si inovare, .

Ministerul Educatiei: Scolile din sapte judete si Bucuresti, inchise din cauza vremii

Activitatea scolilor din sapte judete si din Capitala a fost suspendata integral, luni, din cauza conditiilor meteorologice. Totodata, in alte noua judete, cursurile sunt suspendate partial.

Campanie de strangere de semnaturi in scoli, pentru sustinerea casatoriei intre femei si barbati. Ce spun BOR si Ministerul Educatiei

Mai multi elevi si profesori din judetele Botosani, Neamt, Bacau si Timis au reclamat, sub protectia anonimatului, ca in scolile in care predau sau invata se strang semnaturi pentru sustinerea initiativei de schimbare a Constitutiei privind casatoria dintre un barbat si o femeie.

Toate scolile din judet sunt inchise si marti. Prognoza meteo pentru Tulcea si Delta Dunarii

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, Prefectura Tulcea a decis sa mentina scolile inchise si marti, 19 ianuarie.

Ziua romancelor la Australian Open: programul dupa care jucatoarele noastre vor intra, marti, in turul I, la Melbourne

Andreea Mitu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Simona Halep vor intra pe teren, in aceasta ordine, in runda inaugurala de la Australian Open.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )