Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ministerul Educatiei modifica orarul. Toti elevii de gimnaziu vor avea in plus o noua materie

Antena3 Antena3,
Ministerul Educatiei modifica orarul. Toti elevii de gimnaziu vor avea in plus o noua materie

Ministerul Educatiei modifica orarul. Toti elevii de gimnaziu vor avea in plus o noua materie. O decizie pe care dascalii o asteptau inca din luna februarie. De anul viitor, elevii de clasa a. continuă pe Antena3

Schimbari majore in Educatie. Din toamna se modifica orarul elevilor

Ministerul Educatiei modifica orarul elevilor. Este o decizie pe care dascalii o asteptau inca din luna februarie. De anul viitor, elevii de clasa a cincea vor face mai putina romana, dar mai multa.

Registrul Matricol Unic: Peste 70.000 de studenti, inregistrati in sistem informational electronic, anunta Ministerul Educatiei

55 de institutii de invatamant superior, dintre care 38 de universitati din sectorul public, au importat in Registrul Matricol Unic RMU), pana la ora actuala, date referitoare la peste 70. 000 de studenti din anul I de studii din ciclurile de licenta si master, anunta Ministerul Educatiei, precizand ca procesul de raportare este in plina desfasurare, termenul de finalizare a acestuia fiind 30 septembrie.

Schimbari la clasele V-VIII. Materii noi pentru elevii de gimnaziu

Schimbari la clasele V-VIII. Elevii din clasele V-VIII vor face mai multe cursuri incepand din toamna. Asta pentru ca materiilor pe care deja le studiaza li se vor mai adauga Informatica, TIC-ul si Educatia sociala. De asemenea, oficialii din Ministerul Educatiei au decis si care vor fi cursurile pe care le vor putea urma copiii care nu vor sa mearga la Religie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )