Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministerul Educatiei Nationale nu stie cum va asigura distantarea sociala in scoli

România Liberă România Liberă,
Ministerul Educatiei Nationale nu stie cum va asigura distantarea sociala in scoli

Monica Anisie, ministrul Educatiei Nationale, recunoaste ca infrastructura scolara nu permite in ace. continuă pe România Liberă

Dr. Virgil Musta: Distantarea sociala si purtarea mastii, noua normalitate

Masca de protectie si distantarea sociala vor deveni noua normalitate. Declaratia vine din partea medicului Virgil Musta, de la Spitalul Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

CORONAVIRUS |Medicul Virgil Musta: Noua normalitate implica niste reguli pe care va trebui sa le respectam permanent. Distantarea sociala si purtarea mastii vor trebui sa intre in cotidianul nostru (VIDEO)

Masca de protectie si distantarea sociala vor deveni noua normalitate. Avertismentul vine din partea medicului Virgil Musta, de la Spitalul Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Medicul care a.

VIDEO Evaluarea Nationala si Bacalaureat 2020. Ministerul Educatiei a lansat un clip cu masurile de protectie in scoli pentru copiii care se pregatesc pentru examenele nationale

Ministerul Educatiei a lansat un clip video in care prezinta parcursul elevilor de la intrarea in unitatea de invatamant pana la finalizarea orelor de pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, care au loc intre 2 si 12 iunie.

Ministerul Educatiei interzice serbarile de sfarsit de an, in curtea scolii

Ministerul Educatiei si Cercetarii a transmis ca organizarea serbarilor traditionale de sfarsit de an cu participarea elevilor, cadrelor didactice si parintilor este interzisa, in contextul pandemiei.

Monica Anisie, despre distantarea sociala din toamna: Scolile nu ofera aceasta posibilitate

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a vorbit despre faptul ca, in Romania, sistemul scolar nu poate sustine o distantare fizica eficienta, tocmai de aceea trebuie discutat deja scenariul pentru noul an scolar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2985 seconds )