Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ministerul Educatiei a pierdut proiecte de 100 milioane euro. Oficialii dau vina pe oamenii plecati in concediu

Antena3 Antena3,
Ministerul Educatiei a pierdut proiecte de 100 milioane euro. Oficialii dau vina pe oamenii plecati in concediu

Proiecte de 100 de milioane de euro in invatamant au fost pierdute din cauza unei lipse de comunicare a Ministerului Educatiei. Prelungirea termenului pana la care puteau fi selectati parteneri privati pentru. continuă pe Antena3

Santierul naval Tulcea va construi carena unei nave de 100 milioane euro pentru compania norvegiana VARD

Santierul Naval Tulcea a dat lovitura. Constructorul de nave VARD a obtinut un contract in valoare de 100 de milioane de euro. Compania din Tulcea si-a asumat responsabilitatea de a livra pana in iulie 2015 carose.

Proiectele de 100 milioane euro anuntate de Ministerul Educatiei au fost anulate din lipsa de comunicare

Depunerea ofertelor pentru proiectele POSDRU anuntate de Ministerul Educatiei in luna iulie a fost anulata ca urmare a neaprobarii prelungirii termenului de depunere a proiectelor pentru data de 28 august din lipsa de comunicare, potrivit declaratiilor facute de secretarul general adjunct din cadrul Ministerului Educatiei, Gabriel Ispas, pentru Hotnews.

Santierul naval Tulcea va construi o nava de 100 de milioane de euro pentru o firma din Norvegia

Compania norvegiana Vard Holdings Limited , unul dintre cei mai mari constructori de nave, care detine santierele navale de la Tulcea si Braila, a semnat un contract de peste 100 de milioane de euro 825 de milioane de coroane norvegiene) cu Farstad Shipping SA pentru livrarea unei nave.

Biserica din Cipru ar putea imprumuta 100 milioane de euro de la magnati rusi

Biserica ortodoxa din Cipru negociaza cu magnati rusi si fonduri straine de investitii contractarea unui imprumut de aproximativ 100 de milioane de euro, care ar permite Bisericii sa-si mentina participatia de 30% la Hellenic Bank in contextul unei majorari de capital impuse de autoritati.

Ministerul Educatiei analizeaza posibilitatea ca elevii sa fie inregistrati si audio la Bacalaureat

Ministerul Educatiei Nationale ia in calcul posibilitatea ca elevii care se prezinta la examenul de Bacalaureat sa fie inregistrati, de anul viitor, si audio, a anuntat duminica ministrul Remus Pricopie, potrivit Agerpres.

VIDEO Ministerul Educatiei analizeaza posibilitatea ca elevii sa fie inregistrati si audio la Bacalaureat

Ministerul Educatiei Nationale ia in calcul posibilitatea ca elevii care se prezinta la examenul de Bacalaureat sa fie inregistrati, de anul viitor, si audio, a anuntat duminica ministrul Remus Pricopie, potrivit Agerpres.

Ministerul Educatiei sustine plafonarea abonamentelor pentru elevii navetisti in functie de distanta parcursa

Ministerul Educatiei Nationale saluta si sustine propunerea Ministerului de Finante de plafonare a valorii abonamentelor decontate pentru elevii navetisti la cel mult 26 de lei/luna pentru distanta de 3 km, respectiv la maximum 120 lei/luna pentru distanta de 50 kilometri.

Raiffeisen Bank anunta un profit net de 60 de milioane euro in primul semestru

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 60 de milioane euro in primele sase luni ale anului, in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a fost de 50 milioane euro, se arata intr-un comunicat de presa.

UPDATE Loto 6/49: Report de peste 1,65 milioane euro la categoria I/ Numerele extrase

Duminica, 25 august, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 7,3 milioane lei peste 1,65 milioane euro), informeaza Mediafax.

Atrium European Real Estate, venituri nete de 3,4 milioane euro din inchirierea Militari Shopping Center

Atrium European Real Estate a inregistrat, in prima jumatate a anului, venituri nete de 3,4 milioane euro din inchirierea centrului comercial Militari Shopping Center, in urcare usoara fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui raport al companiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )