Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Ministerul Educatiei analizeaza posibilitatea ca elevii sa fie inregistrati si audio la Bacalaureat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ministerul Educatiei analizeaza posibilitatea ca elevii sa fie inregistrati si audio la Bacalaureat

Ministerul Educatiei Nationale ia in calcul posibilitatea ca elevii care se prezinta la examenul de Bacalaureat sa fie inregistrati, de anul viitor, si audio, a anuntat duminica ministrul Remus Pricopie, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministerul Educatiei analizeaza posibilitatea ca elevii sa fie inregistrati si audio la Bacalaureat

Ministerul Educatiei Nationale ia in calcul posibilitatea ca elevii care se prezinta la examenul de Bacalaureat sa fie inregistrati, de anul viitor, si audio, a anuntat duminica ministrul Remus Pricopie, potrivit Agerpres.

Ministerul Educatiei sustine plafonarea abonamentelor pentru elevii navetisti in functie de distanta parcursa

Ministerul Educatiei Nationale saluta si sustine propunerea Ministerului de Finante de plafonare a valorii abonamentelor decontate pentru elevii navetisti la cel mult 26 de lei/luna pentru distanta de 3 km, respectiv la maximum 120 lei/luna pentru distanta de 50 kilometri.

Romania si Bulgaria analizeaza posibilitatea construirii unei noi hidrocentrale pe Dunare

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a declarat, ieri, ca Romania si Bulgaria analizeaza posibilitatea construirii unei noi hidrocentrale pe Dunare.

Proiectele de 100 milioane euro anuntate de Ministerul Educatiei au fost anulate din lipsa de comunicare

Depunerea ofertelor pentru proiectele POSDRU anuntate de Ministerul Educatiei in luna iulie a fost anulata ca urmare a neaprobarii prelungirii termenului de depunere a proiectelor pentru data de 28 august din lipsa de comunicare, potrivit declaratiilor facute de secretarul general adjunct din cadrul Ministerului Educatiei, Gabriel Ispas, pentru Hotnews.

Ministerul Educatiei a pierdut proiecte de 100 milioane euro. Oficialii dau vina pe oamenii plecati in concediu

Proiecte de 100 de milioane de euro in invatamant au fost pierdute din cauza unei lipse de comunicare a Ministerului Educatiei. Prelungirea termenului pana la care puteau fi selectati parteneri privati pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )