Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministerul Finantelor a adoptat cresterea salariala la unii medici si asistenti cu 10%, din toamna

B1 B1,
Ministerul Finantelor a adoptat cresterea salariala la unii medici si asistenti cu 10%, din toamna

000 de medici, asistenti medicali si asistenti sociali vor beneficia de cresterea salariului cu 10% din aceasta toamna, se arata intr-un material prezentat la Guvern. Ministerul Finantelor a acceptat. continuă pe B1

Cresterea salariala la unii medici si asistenti anuntata de Guvern pentru toamna, acceptata de Finante in doua etape, a doua fiind in martie 2015

000 de medici, asistenti medicali si asistenti sociali vor beneficia de cresterea salariului cu 10% din aceasta toamna, se arata intr-un material prezentat la Guvern. Documentul a fost prezentat, marti, de .

Ministerul Finantelor a imprumutat 557 milioane lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras luni 556,9 de milioane de lei, aproape dublu fata de suma vizata, prin redeschiderea unei emisiuni cu maturitatea in iunie 2021, la un randament in scadere fata de precedenta licitatie pentru astfel de titluri, din luna iunie.

Ministerul Finantelor a imprumutat 45 milioane lei printr-o licitatie suplimentara cu scadenta in 2015

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 45 de milioane de lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu maturitatea in octombrie 2015, in cadrul unei licitatii suplimentare destinata ofertelor necompetitive.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2236 seconds )