Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Finantelor a imprumutat 293 de milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a imprumutat 293 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, joi, 293 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni pe opt ani si jumatate, la un randament mediu de 3,22% pe an. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a imprumutat un miliard de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, luni, un miliard de lei de la banci, printr-o emisiune de certificate de trezorerie pe un an, la un randament mediu anual de 0,68%.

Ministerul Finantelor vrea sa atraga economiile romanilor. Dobanda oferita de stat este mai mare ca la banci si este neimpozabila

Ministerul Finantelor lanseaza o emisiune de obligatiuni in lei pentru populatie, cu o valoare estimativa de 100 de milioane de lei, oferind o dobanda anuala neimpozabila peste nivelul practicat de banci la depozite.

Ministerul Finantelor lanseaza, astazi, a doua emisiune de titluri de stat pentru populatie

Ministerul Finantelor Publice MFP) si-a programat, astazi, conferinta de lansare a emisiunii de titluri de stat pentru populatie.

Finantele se asteapta ca populatia sa cumpere toate titlurile din emisiunea de 100 milioane lei Fidelis Centenar

Statul se asteapta ca populatia sa subscrie integral emisiunea de titluri Fidelis Centenar, prin care autoritatile isi propun sa atraga de la persoane fizice suma de 100 milioane lei, pe o perioada de doi ani, cu dobanda de 2,15%, la fel ca in cadrul.

Enel investeste peste 18 milioane lei in modernizarea statiei de transformare Cotroceni

Enel Distributie Muntenia a demarat lucrarile de modernizare si consolidare a statiei electrice de transformare Cotroceni din Bucuresti, valoarea investitiei fiind estimata la peste 18 milioane lei, informeaza compania printr-un comunicat trimis redactiei.

Guvernul aloca peste 200 milioane lei pentru localitatile afectate de inundatii

Guvernul a aprobat alocarea a 201,423 milioane lei pentru efectuarea unor lucrari de refacere a instrastructurii locale afectate de precipitatiile din perioada mai-iunie 2016, potrivit unui comunicat al institutiei trimis redactiei.

Guvernul aloca peste 200 milioane lei pentru localitatile afectate de inundatii

Guvernul a aprobat alocarea a 201,423 milioane lei pentru efectuarea unor lucrari de refacere a instrastructurii locale afectate de precipitatiile din perioada mai-iunie 2016.

Ministerul Finantelor a fost in roadshow in Asia sa caute noi investitori pentru obligatiuni. Anca Dragu: Exista incredere in potentialul economic al Romaniei

Reprezentantii Ministerului Finantelor de la Trezorerie au fost in luna iunie la un roadshow in Asia pentru a prezenta Romania in fata investitorilor interesati de obligatiunile emise de.

Enel investeste 18 milioane lei in modernizarea statiei de transformare din zona Cotroceni in urmatorii trei ani

Enel Distributie Muntenia va realiza o investitie estimata la 18 milioane de lei in urmatorii ani. Compania a inceput lucrarile de modernizare si de consolidare a statiei electrice de transformare inalta/medie tensiune din zona Cotroceni a Capitalei,.

ANAF vinde la licitatie 8 apartamente din Cartierul Francez, in total aproape 6,7 milioane de lei

ANAF organizeaza la mijlocul lunii iulie o licitatie pentru vanzarea a 8 apartamente situate in Cartierul Francez, pentru care agentia vrea sa primeasca cel putin 5,55 milioane lei fara TVA 1,23 milioane euro). Preturile de pornire in cadrul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )