Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministerul Finantelor a imprumutat, luni, 400 de milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a imprumutat, luni, 400 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 400 de milioane de lei de la banci printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitatea reziduala la cinci ani, la un randament mediu de 2,68% pe an. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor vrea sa lanseze o noua emisiune de titluri de stat pentru populatie

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa lanseze in acest an o emisiune de titluri de stat pentru populatie, a anuntat astazi Enache Jiru, secretar de stat in MFP, potrivit unor surse din presa.

Perchezitii la 48 de persoane din Ilfov, Bucuresti si alte zece judete intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 50 milioane lei

Un numar de 82 de perchezitii au loc, marti dimineata, pentru probarea activitatii infractionale a 48 de persoane din Bucuresti , Ilfov si alte 10 judete banuite de evaziune, prejudiciul estimat fiind de 50 milioane lei, au anuntat oficiali ai IPJ Ilfov.

Anca Dragu a decis: Ministerul Finantelor nu sustine eliminarea impozitarii in cazul darii in plata

Dupa ce saptamana trecuta promitea ca va analiza eliminarea impozitului pe tranzactii pentru cei care nu isi mai pot plati ratele si apeleaza la darea in plata, Anca Dragu, ministrul Muncii, s-a razgandit. Oficialul a anuntat luni ca nu este necesara modificarea legii darii in plata, astfel incat sa fie eliminata impozitarea transferului de proprietate.

Ministerul Economiei lucreaza cu Ministerul Finantelor la o noua schema de ajutoare de stat

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri lucreaza, impreuna cu Ministerul Finantelor Publice MFP), la o noua schema de ajutor de stat pentru proiecte de mici dimensiuni, pentru ca si investitorii care nu au forta necesara sa se asocieze la proiecte mari sa poata beneficia de ajutor, a precizat, ieri, Ministrul Economiei, Costin Borc, in cadrul conferintei de prezentare a raportului de activitate al Consiliului Concurentei.

UPDATE. Noi informatii in dosarul dezinfectantilor diluati. Hexi Pharma a avut contracte de 51 milioane lei (Parchetul General)

Parchetul General face publice noi date in dosarul dezinfectantilor diluati. Este vorba despre contacte cu 152 de spitale in valoare de aproximativ 51 de milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )