Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministerul Finantelor propune majorarea cu 10 miliarde de euro a plafonului alocat pentru imprumuturi de pe pietele externe, pana in 2022

Adevărul Adevărul,
Ministerul Finantelor propune majorarea cu 10 miliarde de euro a plafonului alocat pentru imprumuturi de pe pietele externe, pana in 2022

Ministerul Finantelor Publice propune cresterea cu 10 miliarde de euro, de la 31 miliarde de euro la 41 miliarde de euro, a plafonului disponibil in Programul MTN in cadrul caruia pot fi lansate periodic emisiuni de titluri de stat pe pietele externe, pentru acoperirea necesarului brut de finantare prin astfel de emisiuni in perioada februarie 2020 - 2022. continuă pe Adevărul

Citu: Romania va avea nevoie de un pachet financiar de minim 10 miliarde lei

Economia Romaniei va avea nevoie de un pachet substantial de resurse financiare, de cel putin 1% din PIB, respectiv 10 miliarde lei, afirma ministrul Finantelor, Florin Citu.

Masuri de urgenta pentru economiile UE afectate de coronavirus. Comisia Europeana aloca 37 miliarde euro pentru a lupta cu epidemia

Comisia Europeana a prezentat vineri o serie de masuri pentru a ajuta coordonat statele membre si pentru a combate impactul socio-economic al epidemiei de coronavirus. Pe langa cele 37 miliarde euro directionate in cadrul politicii de coeziune pentru combaterea crizei de coronavirus, Comisia propune masuri pentru IMM-uri, sanatate si muncitori.

Citu, despre primele masuri pentru economia in coronacriza: Garantii pentru capital de lucru de pana la 10 miliarde lei pentru IMM-uri

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca Guvernul va oferi garantii de pana la 10 miliarde lei pentru IMM-uri, ca parte din pachetul de masuri de sustinere a economiei in fata coronacrizei.

Florin Citu prezinta masurile fiscale anti-coronavirus, in direct pe B1 TV: 10 miliarde de lei se intorc in economie in aceste doua luni (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a prezentat luni seara, in direct pe B1 TV, cateva dintre masurile pe care Guvernul Orban le pregateste astfel incat mediul economic din Romania sa treaca cu bine.

Apple a fost amendata in Franta cu 1,1 miliarde euro

Apple a fost amendata cu 1,1 miliarde euro in Franta, fiind acuzata de practici anti-concurentiale, a anuntat autoritatea de resort. AFP scrie ca este cea mai dura amenda anuntata de autoritate, motivatia fiind ca incalcarile au fost extrem de grave.

Comisia Europeana propune 37 de miliarde de euro sprijin pentru lupta impotriva COVID-19

Comisia propune directionarea sumei de 37 de miliarde de euro in cadrul Politicii de coeziune pentru a lupta impotriva crizei provocata de coronavirus in statele membre. Totodata, Comisia propune sa renunte.

LUPTA IMPOTRIVA EFECTELOR CORONAVIRUS ASUPRA ECONOMIEI UE lanseaza investitii de 37 miliarde euro

Uniunea Europeana va institui o initiativa de investitii in valoare de 37 de milliarde de euro 41 de miliarde de dolari), ca parte a pachetului de masuri menit sa amortizeze impactul pandemiei de coronavirus COVID-19) asupra economiilor blocului comunitar, dupa cum a anuntat vineri presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, transmit AP si Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2769 seconds )