Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministerul Finantelor Publice a imprumutat 100 milioane euro de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor Publice a imprumutat 100 milioane euro de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 100 milioane de euro de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat cu cupon pe 44 de luni, la un randament mediu de 0,36% pe an, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a mai luat de la banci 120 milioane lei pe doi ani

Ministerul Finantelor a plasat vineri titluri de stat de 120 milioane lei scadente in 25 februarie 2019, printr-o licitatie suplimentara la cea organizata joi, in care a luat cu imprumut 800 milioane lei 174,5 milioane euro) la un randament mediu in scadere la 1,18% pe an, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Finantari BERD de 100 milioane euro pentru investitii in eficienta energetica, in sectorul rezidential

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a lansat, ieri, programul de finantare Green Economy Financing Facility GEFF), prin intermediul caruia sectorul rezidential si cel de afaceri, din tara noastra, beneficiaza de imprumuturi destinate cresterii eficientei energetice, a declarat Matteo Patrone, directorul regional al BERD pentru Romania si Bulgaria.

Ministerul Finantelor a atras 700 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 700 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe 56 de luni, la un randament mediu de 2,45% pe an.

Firma DeviceHub.net castiga prima faza a unui proiect de 2,5 milioane Euro

Device-Hub. net, jucator regional pe piata IoT Internet of Things), infiintata de trei romani, a castigat prima faza a proiectului in cadrul apelului Orizont 2020, cel mai mare program de finantare pentru cercetare si inovare din cadrul Uniunii Europene, oferind grant-uri proiectelor inaintate de IMM-uri din tarile comunitare si partenere. Start-up-ul va primi 50. 000 euro pentru pregatirea documentatiei si dezvoltare de produs pentru faza a doua, unde vor concura pentru o finantare de pana la 2,5 milioane euro. Programul Orizont 2020 este dotat cu fonduri totale de peste 80 miliarde euro.

Seful ANAF il pune la punct pe Grindeanu: Incasarile din trimestrul al doilea sunt cu 300 de milioane de lei peste plan/Pe langa diminuarea drastica a bugetului de investitii al ANAF, Finantele ne-au redus si bugetul de salarii

In trimestrul II 2017 se estimeaza un plus al incasarilor de 3,83 miliarde lei fata de trimestrul II 2016 108,1%) si realizarea in proportie de 100 % a programului trimestrial de incasari, respectiv o depasire a acestuia cu 0,3 miliarde lei, ceea ce dovedeste o evolutie pozitiva a activitatilor generale de colectare a veniturilor bugetare realizate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, in conditiile in care se estimeaza in primele 6 luni ale anului 2017 o crestere a totalului incasarilor bugetare fata de perioada similara a anului 2016 cu 4,47 miliarde lei, atingand nivelul de 104,6%, a transmis miercuri dupa amiaza ANAF.

Piata evaluatorilor de risc, o afacere de ordinul sutelor de milioane euro

Controversatul act normativ care ar obliga absolut toate firmele, fie ele mari sau mici, dar si institutiile publice sa obtina contra cost analiza de risc la securitate fizica, prin care este evaluat riscul la evenimente cum ar fi talharie sau atac armat, deschide o piata de 400 de milioane de euro, atat pentru evaluatori, cat si pentru firmele de paza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )