Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministerul Finantelor realoca in programul Prima Casa 28 milioane lei pentru 9 banci. Vezi care sunt bancile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Finantelor realoca in programul Prima Casa 28 milioane lei pentru 9 banci. Vezi care sunt bancile

Ministerul Finantelor Publice a realocat in cadrul Programului Prima Casa fonduri de 28 milioane lei unui numar de 9 banci, dupa ce acestea au epuizat fondurile primite. Fondurile realocate provin de la institutii de credit care nu au utilizat sumele. continuă pe Wall-Street Ro

Vesti bune pentru cei care vor sa isi cumpere o locuinta prin programul Prima Casa!

Vesti bune pentru cei care vor sa isi cumpere o locuinta prin programul Prima Casa! Ministerul Finantelor va realoca aproape 30 de milioane de lei pentru bancile care au terminat deja.

Ministrul Finantelor: Luam in considerare o suplimentare a Programului Prima Casa (VIDEO)

Veste buna pentru cei care vor sa isi cumpere o casa. Statul va suplimenta Programul Prima Casa, in virtutea cererii ridicate, informeaza B1 TV. Anuntul Ministrului Finantelor vine pe.

Programul Prima masina a ratat startul. Ministerul Finantelor vrea sa-i creasca atractivitatea

Ministerul Finantelor Publice transmite intr-un raspuns la o interpelare a unui parlamentar liberal, ca din luna ianuarie pana in luna mai a acestui an, nu a fost emisa nicio garantie in programul de stimulare a cumpararii de autoturisme noi, Prima masina, adoptat de Executivul condus de Victor Ponta, la sfarsitul anului 2015, si care ramane neatractiv, chiar si in al doilea an de la lansare.

Ministerul Finantelor a imprumutat, ieri, 215 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 215 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune obligatiuni pe sase ani si jumatate, la un randament mediu de 2,7% pe an.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )