Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ministerul de Interne, locul de intalnire pentru cei care vor sa-i aduca un omagiu politistului ucis cu sange rece

B1 B1,
Ministerul de Interne, locul de intalnire pentru cei care vor sa-i aduca un omagiu politistului ucis cu sange rece

Sindicatul Politistilor Europeni EUROPOL anunta ca persoanele care doresc sa-i aduca un omagiu agentului sef Sorin Constantin Vezeteu pot veni, intre 21 si 23 iulie, in fata Ministerului de Interne. continuă pe B1

PROTEST cu lumanari: Ministerul de INTERNE, locul de intalnire pentru cei care vor sa-i aduca un omagiu politistului ucis cu sange rece (VIDEO)

Sindicatul Politistilor Europeni EUROPOL anunta ca persoanele care doresc sa-i aduca un omagiu agentului sef Sorin Constantin Vezeteu pot veni, intre 21 si 23 iulie, in fata Ministerului de Interne.

Vesti importante pentru cei care calatoresc cu avionul: Se schimba politica privind bagajele (VIDEO)

Schimbari importante pentru cei care vor sa mearga cu avionul. Companiile incep sa schimbe politica pentru bagaje. Astfel, Wizz Air a decis sa nu mai tarifeze bagajul de mana. Compania low.

Ketamina, ajutorul nesperat pentru copiii care vor sa se sinucida

Ketamina, celebrul tranchilizant pentru cai folosit si in scopuri recreative, poate fi o solutie de tratament pentru tinerii suicidari. Ketamina este un anestezic disociativ cu durata scurta de actiune, pe care il gasesti, de cele mai multe ori, inchis cu lacat in cabinetele medicilor veterinari. Alternativ, il poti folosi si ca tranchilizant pentru oameni, in [].

5.800 de lei amenda. Se ingroasa gluma pentru soferii care vor uita sa faca acest lucru

In situatia in care inspectia tehnica periodica ITP) a unei masini va expira, inmatricularea acesteia va fi suspendata automat, potrivit unui proiect de act normativ al Ministerului Afacerilor In.

FOTO + VIDEO. Presedintele Iohannis, la Mausoleul de la Marasti: Sper ca peste 100 de ani sa constate toti cei care vor trai atunci ca ne-am facut noi treaba

Ceremonia militara de la Mausoleul Marasti, din judetul Vrancea, desfasurata cu prilejul implinirii a 100 de ani de la luptele purtate de Armata Romaniei in Primul Razboi Mondial.

Vesti bune pentru calatoria cu avionul. O importanta companie aeriana scoate taxa pe bagajul mare de mana

Vesti bune vin pentru cei care vor calatori cu avionul. Wizz Air, cea mai importanta companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, elimina taxa pentru bagajul mare de mana adus la bordul.

Cristian Paun: Taxa de solidaritate este nedreapta pentru ca ii penalizeaza pe cei care muncesc; cu acestia ar trebui sa fim solidari

Taxa de solidaritate este nedreapta pentru ca ii penalizeaza pe cei care muncesc foarte mult sau au mai multe locuri de munca. In plus, ii forteaza pe cei cu venituri ridicate sa fie solidari cu cei saraci, fara ca acestora din urma sa li se ceara ceva.

Ce se intampla cu cei care nu merg duminica la biserica? Avertismentul parintelui Cleopa

Intr-una din cuvantarile tinute in timpul vietii, Parintele Ilie Cleopa le-a explicat credinciosilor ce se intampla cu cei care nu ajung la biserica in sfanta zi de.

Taxa de solidaritate pentru cei cu venituri mai mari reprezinta o invitatie la evaziune fiscala

Vicepresedintele liberal Laurentiu Dan Leoreanu a criticat intentia guvernului condus de Mihai Tudose de a introduce o taxa de solidaritate pentru cei cu venituri mai mari spunand ca reprezinta o invitatie la evaziune fiscala si nu va aduce incasari bugetare, ci ii va determina pe romanii cu venituri peste medie sa plece din tara, potrivit unui comunicat de presa.

Practici COMUNISTE in MAI: Avertisment pentru politistii care posteaza mesaje interpretabile pe Facebook-ul ministrului Carmen Dan

Emil Pascut, presedintele Sindicatului Politistilor Diamantul, ii avertizeaza pe politisti ca in cadrul MAI se poarta practicile comuniste. Acesta spune ca cei care posteaza mesaje interpretabile.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2268 seconds )