Libnet.ro
UNICEF

08:30

PROTEST cu lumanari: Ministerul de INTERNE, locul de intalnire pentru cei care vor sa-i aduca un omagiu politistului ucis cu sange rece (VIDEO)

B1 B1,
PROTEST cu lumanari: Ministerul de INTERNE, locul de intalnire pentru cei care vor sa-i aduca un omagiu politistului ucis cu sange rece (VIDEO)

Sindicatul Politistilor Europeni EUROPOL anunta ca persoanele care doresc sa-i aduca un omagiu agentului sef Sorin Constantin Vezeteu pot veni, intre 21 si 23 iulie, in fata Ministerului de Interne. continuă pe B1

Ministerul de Interne, locul de intalnire pentru cei care vor sa-i aduca un omagiu politistului ucis cu sange rece

Sindicatul Politistilor Europeni EUROPOL anunta ca persoanele care doresc sa-i aduca un omagiu agentului sef Sorin Constantin Vezeteu pot veni, intre 21 si 23 iulie, in fata Ministerului de Interne.

Vesti importante pentru cei care calatoresc cu avionul: Se schimba politica privind bagajele (VIDEO)

Schimbari importante pentru cei care vor sa mearga cu avionul. Companiile incep sa schimbe politica pentru bagaje. Astfel, Wizz Air a decis sa nu mai tarifeze bagajul de mana. Compania low.

Taxa de solidaritate pentru cei cu venituri mai mari reprezinta o invitatie la evaziune fiscala

Vicepresedintele liberal Laurentiu Dan Leoreanu a criticat intentia guvernului condus de Mihai Tudose de a introduce o taxa de solidaritate pentru cei cu venituri mai mari spunand ca reprezinta o invitatie la evaziune fiscala si nu va aduce incasari bugetare, ci ii va determina pe romanii cu venituri peste medie sa plece din tara, potrivit unui comunicat de presa.

Prognoza meteo. Vesti proaste pentru cei de la mare

PROGNOZA METEO PENTRU TARA Vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, dar in special in vest si in sud-vest, potrivit Administratiei Nationale de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )