Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul justitiei din Serbia confirma ca a primit o solicitare de amanare cu 40 de zile a termenului limita de depunerii a cererii de extradare in cazul lui Sebastian Ghita

Hotnews Hotnews,
 Ministerul justitiei din Serbia confirma ca a primit o solicitare de amanare cu 40 de zile a termenului limita de depunerii a cererii de extradare in cazul lui Sebastian Ghita

Ministerul Justitiei din Serbia a confirmat, miercuri, pentru HotNews. ro, ca a primit de la Ministerul Justitiei din Romania o solicitare de amanare cu 40 de zile a termenului limita pana la care poate fi formulata cererea de extradare a lui Sebastian Ghita. Da, au trimis ceva hartii. E adevarat, au solicitat o amanare de 40 de zile, a declarat pentru HotNews. ro, Milica Vuckovic, purtator de cuvant al ministerului justitiei din Serbia. Antena 3 a anuntat miercuri ca autoritatile sarbe au prelungit cu 40 de zile termenul in care Romania poate cere extradarea lui Ghita. continuă pe Hotnews

Ministerul justitiei din Serbia confirma a primit o solicitare de amanare cu 40 de zile a termenului limita de depunerii a cererii de extradare in cazul lui Sebastian Ghita

Ministerul Justitiei din Serbia a confirmat, miercuri, pentru HotNews. ro, ca a primit de la Ministerul Justitiei din Romania o solicitare de amanare cu 40 de zile a termenului limita pana la care poate fi formulata cererea de extradare a lui Sebastian Ghita. Da, au trimis ceva hartii. E adevarat, au solicitat o amanare de 40 de zile, a declarat pentru HotNews. ro, Milica Vuckovic, purtator de cuvant al ministerului justitiei din Serbia. Antena 3 a anuntat miercuri ca autoritatile sarbe au prelungit cu 40 de zile termenul in care Romania poate cere extradarea lui Ghita.

Serbia a prelungit termenul in care Romania poate solicita extradarea lui Sebastian Ghita

Autoritatile sarbe au prelungit cu 40 de zile termenul in care Romania poate cere extradarea lui Sebastian Ghita, anunta Antena 3. Ieri, purtatorul de cuvant al Ministerul Justitiei din Serbia declarase pentru.

Serbia a prelungit termenul in care Romania poate cere extradarea lui Sebastian Ghita

Autoritatile sarbe au prelungit cu 40 de zile termenul in care Romania poate cere extradarea lui Sebastian Ghita, anunta Antena 3. Ieri, purtatorul de cuvant al Ministerul Justitiei din Serbia declarase pentru HotNews. ro ca pana la acel moment autoritatile romane nu cerusera prelungirea termenului initial de 18 zile.

Vesti de ultima ora despre Sebastian Ghita. Ce a patit mogulul in arest

Autoritatile sarbe au prelungit cu 40 de zile termenul in care Romania poate cere extradarea lui Sebastian Ghita, anunta Antena 3. Ieri, purtatorul de cuvant al Ministerul Justitiei din Serbia declarase pentru.

Ministerul Justitiei asteapta de la instanta suprema, CSM si Ministerul Public o situatie privind dificultatile in aplicarea codurilor penale si civile

Ministerul Justitiei asteapta de la inalta Curte de Casatie si Justitie, Consiliul Superior al Magistraturii si Ministerul Public o situatie privind dificultatile in aplicarea codurilor penale si civile, inainte de a discuta si a decide modificarile legislative care trebuie facute.

Ministerul Justitiei va analiza dificultatile aparute in aplicarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala

Ministerul Justitiei a anuntat, miercuri, ca va fi demarat un proces de analiza care vizeaza dificultatile aparute in aplicarea noilor coduri, in special a Codului penal si a Codului de procedura penala.

Ministerul Justitiei va organiza, miercuri, o dezbatere publica pe tema modificarii Codurilor penale

Ministerul Justitiei organizeaza, miercuri, o dezbatere politica pe tema proiectului legislative de modificare a Codurilor penale, incepand cu ora 10. 00, la sediul institutiei. O a doua dezbatere este anuntata pentru data de 15 mai.

Ministerul Justitiei organizeaza miercuri prima dezbatere privind Legea de modificare a Codurilor penale

Ministerul Justitiei organizeaza, miercuri, prima dezbatere publica privind proiectul de modificare a Codurilor penale, a doua dezbatere pe aceeasi tema urmand a avea loc in 15 mai. Discutiile vor.

Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar, la Ministerul Justitiei

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si procurorul general, Augustin Lazar, au ajuns luni dimineata la Ministerul Justitiei. Kovesi a refuzat sa raspunda la intrebarile despre celebra seara a alegerilor de.

Lazar si Kovesi, discutii cu Tudorel Toader la Ministerul Justitiei. Subiectul: Misiunea de evaluare din cadrul MCV

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, au ajuns luni dimineata la Ministerul Justitiei, pentru a discuta cu ministrul Tudorel Toader despre misiunea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )