Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministerul Justitiei a transmis CSM propunerile pentru functiile de conducere din DNA

B1 B1,
Ministerul Justitiei a transmis CSM propunerile pentru functiile de conducere din DNA

Ministerul Justitiie a transmis, joi, Sectiei pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, propunerile pentru functii de conducere la nivelul sectiilor din cadrul DNA. CSM informeaza ca au fost. continuă pe B1

Ministerul Justitiei a transmis la CSM propunerile pentru inlocuitorii procurorilor DNA Lucian Papici si Mariana Alexandru

Ministerul Justitiei a transmis joi catre Sectia pentru Procurori a CSM propunerile pentru functiile de conducere la nivelul sectiilor din cadrul DNA. Este vorba despre functiile care au provocat reactia dura a conducerii DNA, care a anuntat ca schimbarea lui Lucian Papici seful Sectiei I anticoruptie) si a Marianei Alexandru adjuncta sa) au fost facute fara motiv si fara respectarea legislatiei. Papici, procurorul care a instrumentat dosarul lui Liviu Dragnea, a fost schimbat la doar sase zile dupa ce fusese delegat pe aceasta functie.

PICCJ: Masurile dispuse la conducerea DNA, urmarea propunerilor ministrului Justitiei.

PICCJ precizeaza ca incetarea delegarii procurorului Lucian Papici si a adjunctei acestuia de la sefia Sectiei de combatere a coruptiei din DNA a avut in vedere faptul ca ministrul Justitiei a transmis CSM propunerile de numire in functii de conducere la Directie, informeaza Mediafax. Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) mai precizeaza ca, pe langa incetarea delegarilor celor de la sefia Sectiei de combatere a coruptiei, a fost mentinuta delegarea Elenei Matiesescu .

Cazanciuc: Ministerul Justitiei a emis aviz de legalitate proiectului Rosia Montana, nu ne pronuntam pe viabilitate

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, luni, ca ministerul pe care il conduce a emis un aviz de legalitate proiectului de lege, care este favorabil, intrucat actul normativ nu incalca niciun text.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )