Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministerul Sanatatii da asigurari ca virusul Ebola nu va ajunge in Romania

România Liberă România Liberă,
Ministerul Sanatatii da asigurari ca virusul Ebola nu va ajunge in Romania

Probabilitatea aparitiei infectiei de febra hemoragica de tip Ebola pe teritoriul Romaniei este scazuta, iar statul roman are capacitatea medicala de a actiona in cazul aparitiei unor cazuri de infectare cu febra hemoragica de acest tip, informeaza Ministerul Sanatatii MS). continuă pe România Liberă

Ministerul Sanatatii da asigurari: Probabilitatea aparitiei infectiei cu virusul Ebola pe teritoriul Romaniei este scazuta

Probabilitatea aparitiei infectiei de febra hemoragica de tip Ebola pe teritoriul Romaniei este scazuta, iar statul roman are capacitatea medicala de a actiona in cazul aparitiei unor cazuri de infectare cu.

Ministerul Sanatatii: Probabilitatea aparitiei infectiei cu virusul Ebola pe teritoriul Romaniei este scazuta

Probabilitatea aparitiei infectiei de febra hemoragica de tip Ebola pe teritoriul Romaniei este scazuta, informeaza Ministerul Sanatatii. Statul roman are capacitatea medicala de a actiona in cazul.

Virusul Ebola va ajunge AZI in Europa. OMS vrea sa declare stare de URGENTA INTERNATIONALA

Epidemia Ebola provoaca panica la nivel inalt! Liderii africani s-au reunit de urgenta pentru a discuta pe marginea acestui subiect, in vreme ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca ia in.

Ministerul Sanatatii a luat toate masurile pentru gestionarea virusului Ebola

Ministerul Sanatatii a luat masurile necesare pentru gestionarea aspectelor legate de ridicarea nivelului de alerta fata de imbolnavirile cu virusul Ebola, conform recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii si Comisiei Europene.

Ebola ajunge in Europa? Un preot spaniol a fost infectat cu acest virus!

Virusul Ebola ar putea ajunge pe taramul european, dupa ce un preot spaniol, din San Juan de Dios, se afla in carantina in capitala Liberiei, San Jose de Monrovia, dupa ce testele pentru depistarea ebolei a iesit pozitiv, informeaza portalul El.

Expert: Virusul Ebola ar putea fi folosit de teroristi pentru a crea o arma capabila sa ucida in masa

Un expert de la Universitatea Cambridge sustine ca virusul Ebola ar putea fi folosit de teroristi pentru a crea o arma capabila sa ucida numeroase persoane in Marea Britanie. Expertul in antropologie.

Bomba biologica cu virusul Ebola

Teroristi ar putea crea o bomba biologica cu virusul Ebola, potrivit unui expert de la Universitatea Cambridge, citat de Daily Mail.

Cum risipeste Ministerul Sanatatii banii pentru bolnavii de cancer

Ministerul Sanatatii risipeste bugetul public, prin aplicarea unor tratamente costisitoare bolnavilor de cancer, fara un diagnostic fundamentat pe analize si, in consecinta, fara siguranta ca este tratamentul adecvat tipului si stadiului bolii.

OMS: Virusul Ebola a provocat moartea a cel putin 932 de persoane

Epidemia de febra hemoragica Ebola a provocat moartea a cel putin 932 de persoane in Africa, conform unui nou bilant anuntat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, relateaza AFP.

Virusul Ebola a AJUNS in Europa. OMS vrea sa declare stare de URGENTA INTERNATIONALA

Epidemia Ebola provoaca panica la nivel inalt! Liderii africani s-au reunit de urgenta pentru a discuta pe marginea acestui subiect, in vreme ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca ia in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )