Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministerul Sanatatii sesizeaza Parchetul in cazul femeii care a nascut in taxi

B1 B1,
Ministerul Sanatatii sesizeaza Parchetul in cazul femeii care a nascut in taxi

Ministerul Sanatatii sesizeaza Parchetul Tribunalului Prahova in cazul femeii care a nascut intr-un taxi dupa ce a fost trimisa la Bucuresti de la Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti, ancheta MS. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii a sesizat Parchetul, dupa ce o femeie care a fost consultata in Maternitatea Ploiesti a nascut in taxi un fat mort. Managerul a demisonat

Ministerul Sanatatii MS) a sesizat Parchetul dupa ce o femeie de 37 de ani, cu sarcina la risc, a nascut un fat mort intr-un taxi, in drum spre Bucuresti, desi a fost consultata de medicii de la Maternitatea Ploiesti. De asemenea, echipa de control a MS, care a descoperit si ca protocoalele nu erau respectate, a cerut demiterea lui Calin Boeru, seful spitalului. Acesta si-a inaintat deja demisia Consiliului Judetean Prahova, care a aprobat-o.

Directorul Maternitatii din Ploiesti a demisionat in urma scandalului in care o gravida a nascut intr-un taxi

Directorul Maternitatii Ploiesti, Calin Boeru, a demisionat in urma scandalului in care o femeie insarcinata din Prahova a nascut intr-un taxi un copil mort. Ministerul Sanatatii sesizeaza Parchetul Tribunalului Prahova in acest caz.

MS sesizeaza Parchetul dupa ancheta de la Maternitatea Ploiesti

Ministerul Sanatatii a finalizat, luni, ancheta de la Spitalul de Obstetrica- Ginecologie Ploiesti in cazul tinerei care a primit asistenta medicala in acest spital, dar care a nascut intr-un taxi in drum spre Bucuresti.

Ministerul Sanatatii cere demiterea managerului Maternitatii din Ploiesti, dupa ce o femeie care a fost consultata in spital a nascut in taxi

Ministerul Sanatatii cere ca managerul maternitatii din Ploiesti sa fie demis dupa ce o femeie de 37 de ani, cu sarcina la risc, a nascut in taxi, in drum spre Bucuresti, un fat mort. Autoritatea, care a descoperit ca protocoalele medicale nu sunt respectate, a sesizat parchetul in acest caz.

Managerul Maternitatii din Ploiesti a demisionat, dupa scandalul femeii care a nascut in taxi

Managerul Spitalului de Obstetrica-Ginecologie Ploiesti, Calin Boeru, a demisionat ca urmare a scandalului care a izbucnit dupa ce o femeie care s-a prezentat la acest spital a fost trimisa cu un taxi la Bucuresti.

Credinte, povete si magii pentru ziua de vineri, a jivinelor si a femeii care se arata in vis

Se crede ca fetele care postesc vinerile se vor marita mai curand. Vinerea fiind o zi nefasta, cine stranuta in aceasta dimineata va avea suparare peste zi. Paine de coci vinerea si umpli bors se face sange. O femeie a facut paine vineri si a murit. Borsul ce se umple lunea si vinerea e a necuratului. Ca sa nu fie al lui, sa pui sare si cativa carbuni in bors, cand il umpli, si nu se poate apropia.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )