Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministerul Sanatatii a sesizat Parchetul, dupa ce o femeie care a fost consultata in Maternitatea Ploiesti a nascut in taxi un fat mort. Managerul a demisonat

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii a sesizat Parchetul, dupa ce o femeie care a fost consultata in Maternitatea Ploiesti a nascut in taxi un fat mort. Managerul a demisonat

Ministerul Sanatatii MS) a sesizat Parchetul dupa ce o femeie de 37 de ani, cu sarcina la risc, a nascut un fat mort intr-un taxi, in drum spre Bucuresti, desi a fost consultata de medicii de la Maternitatea Ploiesti. De asemenea, echipa de control a MS, care a descoperit si ca protocoalele nu erau respectate, a cerut demiterea lui Calin Boeru, seful spitalului. Acesta si-a inaintat deja demisia Consiliului Judetean Prahova, care a aprobat-o. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii sesizeaza Parchetul in cazul femeii care a nascut in taxi

Ministerul Sanatatii sesizeaza Parchetul Tribunalului Prahova in cazul femeii care a nascut intr-un taxi dupa ce a fost trimisa la Bucuresti de la Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti, ancheta MS.

Ministerul Sanatatii cere demiterea managerului Maternitatii din Ploiesti, dupa ce o femeie care a fost consultata in spital a nascut in taxi

Ministerul Sanatatii cere ca managerul maternitatii din Ploiesti sa fie demis dupa ce o femeie de 37 de ani, cu sarcina la risc, a nascut in taxi, in drum spre Bucuresti, un fat mort. Autoritatea, care a descoperit ca protocoalele medicale nu sunt respectate, a sesizat parchetul in acest caz.

MS sesizeaza Parchetul dupa ancheta de la Maternitatea Ploiesti

Ministerul Sanatatii a finalizat, luni, ancheta de la Spitalul de Obstetrica- Ginecologie Ploiesti in cazul tinerei care a primit asistenta medicala in acest spital, dar care a nascut intr-un taxi in drum spre Bucuresti.

O femeie a fost ranita, in urma unei explozii intr-un bloc din Galati

O femeie a fost ranite, duminica dimineata, in urma unei explozii produse intr-un bloc din Galati, din cauza unei acumulari de gaze in locuinta, relateaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al.

Franta: Un copil de opt ani a murit dupa ce a fost lovit cu un puc, la un meci de hochei pe gheata

Un baiat de opt ani a murit, duminica, in Franta, dupa ce a fost lovit de un puc trimis in tribune la un meci de hochei pe gheata, a anuntat clubul care a organizat meciul, citat de AFP. Incidentul a survenit.

Ramnicu Valcea: Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un tren

Un barbat a murit, duminica dimineata, in Ramnicu Valcea, dupa ce a fost lovit de un tren in halta Ostroveni, relateaza Agerpres. Desi medicii au incercat sa il resusciteze, barbatul nu a mai putut fi.

Un bebelus din Galati A MURIT la cateva ore dupa ce a fost externat din spital

Un nou-nascut a murit la cateva ore dupa ce a fost externat din materinitatea spitalului de Urgenta din Galati iar parintii ii acuza pe doctori malpraxis. Bebelusul se nascuse cu fractura de clavicula ,.

Galati: Un nou- nascut a murit la cateva ore dupa ce a fost externat din spital, desi avea clavicula rupta

Un sugar de numai cateva zile a murit joi seara, dupa ce a fost externat din maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Galati impreuna cu mama lui, desi avea clavicula rupta. Parintii si rudele bebelusulu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )