Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministerul Sanatatii trece la verificari in cazul dezinfectantilor produsi de Hexi Pharma, folositi in spitale. Tolontan: Este diluat de zece ori (VIDEO)

B1 B1,
Ministerul Sanatatii trece la verificari in cazul dezinfectantilor produsi de Hexi Pharma, folositi in spitale. Tolontan: Este diluat de zece ori (VIDEO)

Ministerul Sanatatii dispune controale in cazul dezinfectantilor produsi de Hexi Pharma si folositi in spitalele din Romania. Ministrul Sanatatii va dispune astazi, prin. continuă pe B1

Hexi Pharma: Produsele dezinfectante folosite in spitale, sunt avizate de Ministerul Sanatatii

Produsele Thor si Suprasept, folosite pentru dezinfectarea suprafetelor si instrumentarului medical, sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii, conform legislatiei in vigoare, in baza buletinelor de eficacitate depuse la dosar de compania producatoare.

Implicarea Parchetului in cazul dezinfectantilor arata subrezimea sistemului de sanatate

ACTUALIZARE 17:03 Prim-vicepresedinte PNL Cristian Busoi considera ca implicarea Parchetului General in cazul dezinfectantilor folositi in spitale arata cat de dezorganizat este sistemul de sanatate, potrivit unui comunicat remis redactiei. * Hexy Pharma: De ce nu verifica Ministerul niciodata in laborator dezinfectantii din spitale?.

Ministerul Sanatatii a demarat controale in spitalele din tara, in urma scandalului dezinfectantilor diluati

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a dispus Corpului de control demararea unor controale mixte, impreuna cu Inspectia Sanitara de Stat si Serviciile de Control in Sanatate Publica din.

Cristian Busoi: Implicarea Justitiei in cazul dezinfectantilor din spitale arata cat de subred este sistemul de Sanatate

Europarlamentarul Cristian Busoi este de parere ca problemele din sistemul de Sanatate din Romania sunt extrem de grave. Acesta isi sustine afirmatia aratand ca in cazul.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )