Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministrii Sanatatii spun ca nu isi amintesc de informarile SRI privind problemele din spitale

Antena3 Antena3,
Ministrii Sanatatii spun ca nu isi amintesc de informarile SRI privind problemele din spitale

Ministrii Sanatatii spun in cor ca nu isi amintesc de vreo informare a SRI cu privire la dezinfectantii folositi in spitale. Chiar daca se spala pe maini de responsabilitate, unii. continuă pe Antena3

Basescu si Ponta nu isi amintesc de vreun raport SRI cu privire la Hexi Pharma: Sa fie desecretizate informarile / inca stau bine cu memoria, nu m-am ramolit

Cine nu spune adevarul in cazul dezinfectantilor diluati distribuiti de Hexi Pharma in spitalelele din Romania? Cei de la SRI au spus ca s-au trimis aproximativ 100 de instiintari.

Victor Ponta, despre informarile SRI cu privire la HexiPharma: Nu am vazut niciodata acest nume de firma

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a declarat, luni, 9 mai, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targoviste, ca nu-si aduce aminte ca SRI sa-l fi informat in perioada mandatelor de prim-ministru despre problemele cu dezinfectantii produsi de firma HexiPharma. Mai mult, Ponta spune ca nu isi aminteste acest nume de firma.

Basescu despre informarile SRI legate de dezinfectanti: Serviciul avea obligatia sa informeze parchetele

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, luni, pe Facebook, ca Serviciul Roman de Informatii avea obligatia sa remita informarile legate de falsificarea dezinfectantilor din spitale nu doat decidentilor politici, ci si organelor penale de ancheta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )