Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministru austriac: Marea Britanie nu va parasi UE, in pofida referendumului

Hotnews Hotnews,
 Ministru austriac: Marea Britanie nu va parasi UE, in pofida referendumului

Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana, in pofida rezultatului referendumului din 23 iunie, apreciaza ministrul austriac al Finantelor, Hans Jorg Schelling, citat de presa germana. continuă pe Hotnews

Ministru austriac: Marea Britanie nu va parasi UE, in pofida referendumului

Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana, in pofida rezultatului referendumului din 23 iunie, apreciaza ministrul austriac al Finantelor, Hans Jorg Schelling, citat de presa germana, transmite Mediafax.

BREXIT. Marea Britanie nu va parasi UE, crede ministrul austriac al Finantelor

Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana, in pofida rezultatului referendumului din 23 iunie, apreciaza ministrul austriac al Finantelor, Hans Jorg Schelling, citat de presa germana. Marea.

VIDEO. Brexit. Farage a demisionat de la conducerea UKIP: Scopul meu a fost sa scot Marea Britanie din UE

Nigel Farage: Scopul meu in politica a fost sa scot Marea Britanie din Uniunea Europeana. Prin urmare, mi se pare corect sa renunt acum sa mai fiu liderul UKIP.

Brexitul, cauzat de cheltuielile scazute in educatie din Marea Britanie

Marea Britanie plateste pretul pentru nivelul ridicat al decalajului si al lipsei cronice de investitii in educatie, care au determinat populatia deziluzionata sa voteze pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), a afirmat ieri directorul general al Credit Suisse banca din Elvetia, n. r. ), Tidjane Thiam, la o conferinta desfasurata in sudul Frantei, transmite CNBC.

Traian Basescu: UE va pierde mai mult decat Marea Britanie dupa Brexit

Liderul PMP, fostul presedinte Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca, in opinia sa, Marea Britanie nu va avea pierderi majore dupa iesirea din Uniunea Europeana, apreciind ca 'pierderile vor fi in Europa', informeaza Agerpres.

Basescu despre Brexit: UE va pierde mai mult decat Marea Britanie

Fostul presedinte Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca, in opinia sa, Marea Britanie nu va avea pierderi majore dupa iesirea din Uniunea Europeana, apreciind ca pierderile vor fi in Europa.

Serial RL. Cum vad romanii din Marea Britanie Brexit-ul: Statul s-a intors la rasismul anilor 70

Mircea Maer este redactor-sef al publicatiei Ziarul Romanesc care apare saptamanal in Marea Britanie. Acesta spune ca exista o stare de incertitudine in randul romanilor care locuiesc, muncesc sau studiaza in Regatul Unit.

Patriarhia Romana, reactie in cazul copiilor romani adoptati de un cuplu de homosexuali din Marea Britanie

Patriarhia Romana a emis un comunicat de presa in care le solicita autoritatilor romane sa intervina in cazul familiei Barbu, ramasa fara copii in Marea Britanie. Tatal copiilor, Florin Barbu, a protestat in repetate randuri fata de preluarea copiilor si incredintarea lor unui cuplu gay din Marea Britanie.

Romanul ai carui copii au fost dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali din Marea Britanie: M-am luptat ca mama sa ia copiii (VIDEO)

Momente grele pentru Florin Barbu, un brasovean stabilit in Marea Britanie, caruia statul englez i-a luat copiii. Barbatul nu va fi arestat pentru ca a divulgat identitatea parintilor adoptivi si anunta c.

Festival inedit in Marea Britanie. Peste 700 de participanti la una dintre cele mai mari adunari de sex in aer liber din Europa (VIDEO+FOTO)

Festival inedit timp de trei zile in Marea Britanie. incepand cu anul 2013, britanicii gazduiesc partide de sex tematice si diverse chefuri si petreceri in cadrul acestui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )