Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un ministru din Guvernul Ciolos negociaza candidatura pe listele USR la alegerile parlamentare

Antena3 Antena3,
Un ministru din Guvernul Ciolos negociaza candidatura pe listele USR la alegerile parlamentare

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a confirmat, miercuri, ca negociaza cu partidul lui Nicusor Dan, Uniunea Salvati Romania, pentru alegerile parlamentare, scrie ziare. com. Am avut discutii cu. continuă pe Antena3

Nicusor Dan: Sunt cativa ministri din Guvernul Ciolos care ar putea candida pe listele USR

A recunoscut ca este decis sa dea mana cu PNL pentru sustinerea lui Dacian Ciolos la sefia guvernului, dupa alegerile din 11 decembrie. Dar Nicusor Dan mai face un pas important. Liderul USR a declarat,.

Nicusor Dan: Multi din ministri din Cabinetul Ciolos sunt ceea ce asteptam noi, se regasesc in profilul USR

Liderul USR, Nicusor Dan, a declarat, marti, ca sunt cativa ministri din Guvernul Ciolos care ar putea candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele formatiunii.

Probleme in Guvernul Ciolos. Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, in atentia ANI

Probleme in Guvernul Ciolos. Ministrul Energiei Victor Grigorescu a intrat in atentia ANI din cauza declaratiei de avere. Se pare ca ministrul a uitat sa declara un imobil, care i-a adus venituri de.

Guvernul Ciolos pregateste o noua masura fiscala. Pe cine avantajeaza

Guvernul ia in calcul sa elimine obligatia ca o persoana care obtine venituri din mai multe surse sa plateasca contributia la fondul de sanatate pentru fiecare suma obtinuta. Anuntul a fost facut de premierul Dacian Ciolos pe un cont de socializare, in replica la nemultumirea unui contribuabil. Acesta se plangea ca o persoana care are si salariu si pensie trebuie sa plateasca 5,5% din ambele venituri catre bugetul de sanatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )