Libnet.ro
UNICEF

09:30

Probleme in Guvernul Ciolos. Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, in atentia ANI

Antena3 Antena3,
Probleme in Guvernul Ciolos. Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, in atentia ANI

Probleme in Guvernul Ciolos. Ministrul Energiei Victor Grigorescu a intrat in atentia ANI din cauza declaratiei de avere. Se pare ca ministrul a uitat sa declara un imobil, care i-a adus venituri de. continuă pe Antena3

Dupa dezvaluirile RL, ANI verifica declaratiile de avere ale ministrului Energiei, Victor Grigorescu, din cauza unui bun mobil nedeclarat care i-a adus venituri de aproape 800.000 de lei

Agentia Nationala de Integritate ANI) va verifica declaratiile de avere depuse de catre Victor Vlad Grigorescu, ministrul Energiei, dupa ce Romania libera a dezvaluit ca demnitarul a primit bani de la o companie offshore din insulele britanice Turks Caicos.

Ministrul energiei: Salut insolventa RADET

Intrarea in insolventa a RADET inseamna ca Regia va plati facturile la zi catre ELCEN, plati care nu sunt un moft, ci o necesitate absoluta pentru ca populatia sa primeasca apa calda si caldura, a declarat ministrul Energiei, Victor Grigorescu, citat intr-un comunicat al ministerului, citat de Agerpres.

ANI va verifica declaratiile de avere ale ministrului Victor Grigorescu din cauza unui bun mobil nedeclarat, care i-a adus venituri de 791.500 lei prin doua tranzactii cu un offshore

Agentia Nationala de Integritate ANI) va proceda la evaluarea declaratiilor de avere depuse de catre Victor Vlad Grigorescu, ministrul energiei, se arata intr-un raspuns al institutiei transmis la solicitarea HotNews. ro. Ministrul a obtinut sume importante de bani din cedarea folosintei unui bun mobil valoros, catre un offshore din insulele britanice Turks Caicos. Problema nu este ca a incasat cel putin 791. 500 lei din cedarea in doua randuri a acelui bun catre un offshore, ci faptul ca obiectul valoros nu este trecut in nicio rubrica din declaratiile de avere. La solicitarea HotNews. ro, Grigorescu a spus ca nu poate spune ce bun mobil ii aduce asemenea venituri, intrucat este vorba de un contract privat, iar tranzactia in sine ramane confidentiala.

ANI va verifica declaratiile de avere ale Ministrului Energiei. Vlad Grigorescu ar fi facut afaceri nedeclarate cu un offshore

ANI ia la puricat declaratiile de avere ale lui Victor Vlad Grigorescu, Ministrul Energiei, dupa ce acesta a castiga o suma consistenta de bani din cedarea in doua randuri a unui bunmobil c.

Trei dintre administratorii privati selectati de Ministerul Energiei au renuntat la functii dupa doar o saptamana de la numire

Trei candidati numiti saptamana trecuta in consiliul de supraveghere al Complexului Energetic Oltenia si in consiliul de administratie al Societatii de Administrare a Participatiilor in Energie SAPE) s-au retras marti din functie, a declarat miercuri ministrul Energiei, Victor Grigorescu, citat de Profit. ro. Doi sunt de la CE Oltenia, iar unul de la SAPE. Interesant este ca doi dintre cei care s-au retras, Simona Fatu de la CE Oltenia si Mugur Popescu de la SAPE sunt colegi la Societatea Nationala a Sarii SALROM), fiind membri in Consiliul de Adminisratie al acestei companii.

Un ministru din Guvernul Ciolos negociaza candidatura pe listele USR la alegerile parlamentare

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a confirmat, miercuri, ca negociaza cu partidul lui Nicusor Dan, Uniunea Salvati Romania, pentru alegerile parlamentare, scrie ziare. com. Am avut discutii cu.

Guvernul Ciolos pregateste o noua masura fiscala. Pe cine avantajeaza

Guvernul ia in calcul sa elimine obligatia ca o persoana care obtine venituri din mai multe surse sa plateasca contributia la fondul de sanatate pentru fiecare suma obtinuta. Anuntul a fost facut de premierul Dacian Ciolos pe un cont de socializare, in replica la nemultumirea unui contribuabil. Acesta se plangea ca o persoana care are si salariu si pensie trebuie sa plateasca 5,5% din ambele venituri catre bugetul de sanatate.

Nicusor Dan: Sunt cativa ministri din Guvernul Ciolos care ar putea candida pe listele USR

A recunoscut ca este decis sa dea mana cu PNL pentru sustinerea lui Dacian Ciolos la sefia guvernului, dupa alegerile din 11 decembrie. Dar Nicusor Dan mai face un pas important. Liderul USR a declarat,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )