Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, va fi seful delegatiei Romaniei la Adunarea Generala a ONU

Antena3 Antena3,
Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, va fi seful delegatiei Romaniei la Adunarea Generala a ONU

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, participa, in perioada 24 - 29 septembrie, in calitate de sef al delegatiei Romaniei, la segmentul la nivel inalt al celei de-a 67-a sesiuni a Adunarii. continuă pe Antena3

Titus Corlatean conduce delegatia Romaniei la Adunarea Generala a ONU

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, va conduce delegatia Romaniei care va participa la dezbaterile de politica generala ale celei de-a 67-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite.

MAE: Vizita ministrului de Externe Titus Corlatean in Ungaria, programata pe 1 octombrie

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, se va intalni cu omologul sau ungar, Janos Martonyi, pe 1 octombrie, la Budapesta, informeaza MAE intr-un comunicat de presa postat pe site-ul ministerului.

Vizita lui Titus Corlatean la Budapesta a fost reprogramata pe 1 octombrie

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, se va intalni cu omologul sau ungar, Janos Martonyi, pe 1 octombrie, la Budapesta, anunta MAE. Astfel, seful diplomatiei romane va avea convorbiri oficiale cu.

MAE pregateste o viitoare vizita in Romania a ministrului afacerilor externe din Pakistan

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a discutat, vineri, cu ambasadorul Pakistanului, Rab Nawaz Khan, despre o viitoare vizita in Romania a omologului din Islamabad , Hina Rabbani Khar. A fost discutata.

Titus Corlatean se va intalni, la Budapesta, in 1 octombrie, cu omologul ungar si cu ...

Consultarile ministrului de Externe, Titus Corlatean, cu omologul ungar, Janos Martonyi, programate pentru toamna acestui an, vor avea loc la 1 octombrie, la Budapesta, precizeaza MAE, mentionand totodata ca in cursul vizitei in Ungaria seful diplomatiei va fi primit de premierul Viktor Orban, ppotrivit Mediafax. Potrivit unui comunicat transmis joi de MAE, seful diplomatiei romane va avea convorbiri oficiale cu Janos Martonyi, ministrul afacerilor externe al Ungariei si va fi primit de .

Titus Corlatean, la Adunarea Generala a ONU de la New York

Ministrul de Externe Titus Corlatean va conduce delegatia Romaniei la a 67-a sesiune a Adunarii Generale a ONU de la New York, urmand sa aiba intalniri bilaterale si multilaterale, dar si discutii cu Consiliul de Afaceri Romano-American, cu reprezentanti ai comunitatilor romanesti si evreiesti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )