Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ministrul agriculturii a promis: banca de gene va functiona de anul viitor, in Buzau

Adevărul Adevărul,
Ministrul agriculturii a promis: banca de gene va functiona de anul viitor, in Buzau

Prezent la deschiderea targului Toamna buzoiana, ministrul agriculturii, Petre Daea, a declarat ca anul viitor Romania va avea o banca de gene pentru legumicultura, floricultura, plante medicinale si aromatice, pentru a realiza culturi din samanta proprie. Noua unitate va functiona la Buzau, sub coordonarea specialistilor de la Statiunea de Cercetare Legumicola Buzau. continuă pe Adevărul

Ministrul Agriculturii a promis: banca de gene va functiona, de anul viitor, in Buzau

Prezent la deschiderea targului Toamna buzoiana, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca anul viitor Romania va avea o banca de gene pentru legumicultura, floricultura, plante medicinale si aromatice, pentru a realiza culturi din samanta proprie. Noua unitate va functiona la Buzau sub coordonarea specialistilor de la Statiunea de Cercetare Legumicola Buzau.

Liviu Pop: Bugetul pentru Educatie de anul viitor va fi unul dintre cele mai mari din ultimii zece ani

Ministrul Educatiei,Liviu Pop a declaratla Comisia de invatamant a Camerei Deputatilor, ca Bugetul pentru Educatie de anul viitor va fi unul dintre cele mai mari alocate acestui.

Ce spune ministrul Agriculturii despre o eventuala scumpire a produselor alimentare

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, considera ca nu este oportun sa discute in acest moment despre o eventuala scumpire a produselor alimentare, deoarece o luare de pozitie pe aceasta tema ar putea avea.

Skoda se pune pe dezvoltat SUV-uri de performanta. Noul Karoq primeste anul viitor o versiune RS cu 300 de cai

De-abia intrat in gama brand-ului din Mlada Boleslav, SUV-ul de dimensiuni reduse Karoq va primi anul viitor o versiune de performanta RS. Aceasta ar putea beneficia de o unitate conventionala de 300 de cai, insa oficialii nu exclud nici varianta utilizarii unei unitati hibrid.

Zodiile si dragostea in 2018. Ce nativi se indragostesc anul viitor

Zodiile si dragostea in 2018. Anul 2018 vine cu surprize pentru multi nativi. in timp ce pentru unii bat clopote de nunta sau au sansa de a intalni persoana alaturi de care sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )