Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul Apararii, la bilant. Nicolae Ciuca: Principala linie de efort, consolidarea apararii nationale si asigurarea cetateanului ca Armata Romana e in masura sa isi faca datoria (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Apararii, la bilant. Nicolae Ciuca: Principala linie de efort, consolidarea apararii nationale si asigurarea cetateanului ca Armata Romana e in masura sa isi faca datoria (VIDEO)

Nicolae Ciuca si-a prezentat, joi, bilantul primului an de mandat in functia de ministrul al Apararii Nationale. Principala linie de efort, a subliniat demnitarul, a fost consolidarea apararii nationale. continuă pe B1

Ministrul Apararii anunta inlocuirea corturilor cu containere la Spitalul Rol 2 de la Ana Aslan, acelasi lucru urmand sa fie facut si la Constanta si Timisoara

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a anuntat, joi, ca au fost inlocuite corturile cu containere la Spitalul Rol 2 de la Ana Aslan si acelasi lucru urmeaza sa fie realizat si la unitatile similare din Constanta si Timisoara. El a mai precizat ca spitalele militare din Iasi, Sibiu, Cluj-Napoca au devenit spitale suport Covid-19.

VIDEO Premierul si ministrul Apararii au discutat cu companii israeliene din industria de aparare. Orban si Ciuca s-au pozat cu drona pe care Elbit vrea sa o produca in Romania

Premierul Ludovic Orban si ministrul Apararii Nicolae Ciuca au participat marti in Israel, in cadrul vizitei oficiale, la o expozitie organizata de companii israeliene din industria de aparare. Printre produsele militare prezentate s-a numarat si drona Hermes 450 pe care Elbit ar dori sa o produca in Romania daca Armata ar decide sa o achizitioneze.

Ciuca, intrebat despre variantele pentru parada de 1 Decembrie: Cautam solutii sa marcam Ziua Nationala in conformitate cu restrictiile pandemiei Covid-19

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a afirmat ca pentru Ziua Nationala se cauta solutii pentru marcarea acesteia in conformitate cu restrictiile impuse de pandemia de Covid-19 si ca este importanta calitatea activitatilor, nu dimensiunea si amploarea acestora.

MINISTRUL APARARII GERMAN, DESPRE ALEGERILE DIN SUA: Este o situatie exploziva

Ministrul apararii german Annegret Kramp-Karrenbauer a apreciat miercuri ca situatia post-electorala din Statele Unite ale Americii este exploziva si s-a declarat ingrijorata ca aceasta ar putea duce la o criza constitutionala, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )