Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul delegat pentru energie a cerut demiterea a trei directori din Conpet

Hotnews Hotnews,
 Ministrul delegat pentru energie a cerut demiterea a trei directori din Conpet

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, i-a solicitat luni directorului general al Conpet, Liviu Ilasi, ca pana la sfarsitul zilei sa pregateasca formele legale pentru demiterea a trei directori din cadrul companiei de stat. Este vorba despre directorul general adjunct Narcis Florin Stoica, directorul Directiei de Operare Nicolae Dobromir si despre seful Serviciului de Achizitii si Logistica Vasile Crisan, se arata intr-un comunicat al Departamentului pentru Energie. continuă pe Hotnews

Ministrul delegat pentru Energie a demis 3 directori din Conpet.

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, i-a solicitat directorului general al Conpet ca pana la sfarsitul zilei sa pregateasca formele legale pentru demiterea a trei directori din cadrul companiei de stat, ca urmare a unor sesizari legate de nereguli la anumite achizitii publice. Am inceput cu ELCEN Electrocentrale Bucuresti, n. r. ), informeaza Mediafax. Continuam astazi cu societatea Conpet. Nu vom ezita sa luam masuri in toate acele cazuri in care exista semnale privind .

Ministrul delegat pentru Energie demite 3 directori din Conpet pentru nereguli la achizitii publice

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, i-a cerut directorului general al Conpet ca pana luni seara sa pregateasca formele legale pentru demiterea a trei directori din cadrul companiei de.

Nicolescu cere schimbarea a trei directori Conpet, din cauza neregulilor de la licitatiile privind transportul pe cale ferata. GFR a avut contractul

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, i-a solicitat luni directorului general al Conpet, Liviu Ilasi, ca pana la sfarsitul zilei sa pregateasca formele legale pentru demiterea a trei directori din cadrul companiei de stat.

Ministrul Energiei cere demiterea a trei directori de la Conpet

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, i-a solicitat astazi directorului general al companiei de stat Conpet, Liviu Ilasi, ca, pana la sfarsitul zilei, sa pregateasca formele legale pentru demiterea a trei directori din intreprindere: directorul general adjunct Narcis Florin Stoica, directorul Directiei de Operare, Nicolae Dobromir, si seful Serviciului de Achizitii si Logistica, Vasile Crisan, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Trei directori din Conpet ar putea fi demisi. Ministrul pentru Energie: Exista deficiente in procesul de organizare a unor licitatii

Trei directori din Conpet ar putea fi demisi pana la sfarsitul zilei. Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a cerut directorului general al Conpet, Liviu Ilasi, sa ii concedieze pe cei trei, pentru.

Ministrul pentru Energie: Companiile de stat trebuie sa lupte sa obtina un pret mai bun ...

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a declarat intr-un interviu pentru Agerpres ca firmele romanesti de stat trebuie sa negocieze cu Gazprom pentru a obtine termeni contractuali mai buni pentru gazele de import. InterAgro, cel mai mare consumator de gaze din tara, detinut de omul de afaceri Ioan Niculae, a obtinut discounturi foarte mari de la Gazprom, in conditiile in care reprezentantii companiei s-au dus, au negociat si s-au zbatut pentru acest lucru. In schimb, .

Departamentul pentru Energie: Directorii societatilor de stat se vor implica in elaborarea strategiei energetice nationale si in realizarea cu sprijinul STS a unui sistem de comunicatii intre companii si Departament

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, s-a intalnit vineri cu directorii companiilor energetice de stat pentru a stabili implicarea acestora in procesul de elaborare a strategiei energetice nationale, document aflat in prezent in dezbatere publica. De asemenea, s-a discutat realizarea cu sprijinul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) a unui sistem de comunicatii intre companiile de stat si Departamentul pentru Energie pentru a eficientiza colaborarea dintre cele doua parti.

Directorii societatilor de stat din energie se vor implica in elaborarea strategiei energetice nationale

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, s-a intalnit vineri cu directorii companiilor energetice de stat pentru a stabili implicarea acestora in procesul de elaborare a strategiei energetice nationale, potrivit unui comunicat de presa.

Demiteri la varf la Conpet pentru achizitii publice suspecte.

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, i-a solicitat directorului general al Conpet sa pregateasca formele legale pentru demiterea a trei directori din cadrul companiei de stat, ca urmare a sesizarilor legate de nereguli la anumite achizitii publice. Cei vizati sunt directorul general adjunct, Narcis Florin Stoica, directorul directiei de operare, Nicolae Dobromir, si seful serviciului de achizitii si logistica, Vasile Crisan. Am inceput cu ELCEN Electrocentrale Bucuresti).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )