Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Educatiei are probleme cu gramatica: A gafat de doua ori in doua propozitii (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Educatiei are probleme cu gramatica: A gafat de doua ori in doua propozitii (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, nu stie sa faca acordul intre subiect si predicat. O demonstreaza o interventie telefonica pe care a avut-o la un post de radio, unde i s-a cerut sa explice situatia. continuă pe B1

AUDIO. Ministrul Educatiei, doua greseli de gramatica, in aceeasi fraza.

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a facut doua greseli gramaticale intr-o declaratie privind scandalul de frauda de la bacalaureat. Citeste si Directoarea Liceului Bolintineanu, RETINUTA pentru suspiciuni de frauda la bacalaureat Nu a existat subiecte pe pagina de Internet, a existat decat un mesaj care nu a fost postat la 8. 34, asa cum s-a spus initial, ci la 9. 34, a declarat Pricopie, intr-o interventie la Gandul. live. Ministrul Educatiei a facut un dezacord nu A existat .

AUDIO Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, doua greseli gramaticale intr-o singura fraza: Nu a existat subiecte pe pagina de internet, a existat decat un mesaj

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, 'a reusit' doua greseli gramaticale intr-o singura fraza, incercand sa comenteze scandalul de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, unde mai multi profesori sunt acuzati ca au oferit candidatilor raspunsurile la proba de limba si literatura romana, scrie DIGI 24.

AUDIO UPDATE Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, doua greseli gramaticale intr-o singura fraza: Nu a existat subiecte pe pagina de internet, a existat decat un mesaj. Pricopie: O greseala regretabila

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, 'a reusit' doua greseli gramaticale intr-o singura fraza, incercand sa comenteze scandalul de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, unde mai multi profesori sunt acuzati ca au oferit candidatilor raspunsurile la proba de limba si literatura romana, scrie DIGI 24.

BAC 2013 Ministrul Educatiei, Remus Pricopie: Nu exista absolut niciun indiciu ca proba de ieri sa fie anulata. Ea s-a desfasurat in foarte bune conditii in marea majoritate a centrelor

Inteleg ca una dintre problemele zilei este legata de greseala de aseara a ministrului greseala gramaticala 'Nu a existat subiecte pe pagina de internet, a existat decat un mesaj' n. red. ): este regretabila, dar este o greseala care a venit la sfarsitul a 14 ore de munca, a afirmat ministrul Educatiei, Remus Pricopie. In cadrul unei declaratii de presa, Pricopie a anuntat ca nu exista absolut niciun indiciu ca proba de ieri sa fie anulata. Ea s-a desfasurat in foarte bune conditii in marea majoritate a centrelor. Un singur centru a avut probleme extrem de grave, motiv pentru care a trebuit sa intervina institutiile statului. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia de presa.

Ministrul Educatiei: Nu exista absolut niciun indiciu ca proba de ieri sa fie anulata

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nefiind niciun indiciu de frauda, a declarat, astazi, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, conform Antena3. ro.

Ministrul Educatiei Nationale: Proba la limba romana nu se anuleaza. Bacalaureatul continua

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nefiind niciun indiciu de frauda, a declarat, luni, ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Nu exista absolut niciun.

VIDEO BAC 2013 Ministrul Educatiei, Remus Pricopie: Nu exista absolut niciun indiciu ca proba de ieri sa fie anulata. Am precizat explicit ca as vrea un bacalaureat fara procuratura la usa scolii. Din pacate nu s-a inteles mesajul

Ultimul moment important inaintea examenului scris de Limba si literatura romana - Bacalaureat 2013 - a fost videoconferinta cu toti inspectorii scolari generali, cu totii presedintii si vicepresedintii de comisii, a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Am precizat explicit ca as vrea sa avem un examen de bacalaureat fara procuratura la usa scolii. Din pacate nu s-a inteles acest mesaj al nostru si atunci evident organele statului au intervenit, a continuat ministrul, in cadrul unei declaratii de presa. Parchetul o sa comunice dupa-amiaza mai multe informatii si vom decide daca maine vor intra toti la proba de istorie sau matematica, deocamdata nu stim exact care va fi proceduraHotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia de presa.

Ministrul Educatiei isi justifica greseala gramaticala: Evident ca este ...

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie si-a justificat greseala gramaticala pe care a facut-o intr-o interventie telefonica la Romania TV. El a precizat ca este regretabila greseala sa de exprimare, informeaza rtv. net. Multumesc ca ati raspuns invitatiei noastre. O sa fie o interventie scurta. Incep cu partea mai putin relevanta in raport cu Bacalaureatul. Inteleg ca una dintre problemele zilei pentru anumiti colegi de-ai dvs. este cea legata de greseala de exprimare a ministrului de aseara.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )