Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministrul Educatiei Nationale: Proba la limba romana nu se anuleaza. Bacalaureatul continua

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei Nationale: Proba la limba romana nu se anuleaza. Bacalaureatul continua

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nefiind niciun indiciu de frauda, a declarat, luni, ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Nu exista absolut niciun. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei Nationale: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana, bacalaureatul continua

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nu exista niciun indiciu de frauda, examenul va continua asa cum a fost stabilit, a declarat luni, pentru Mediafax,.

BAC 2013 Elevii, striviti de proba la Limba Romana:Poate recuperam la Biologie sau la Matematica

Luni a avut loc prima proba scrisa la Bacalaureat. Parinti si copii deopotriva emotionati s-au adunat dimineata in fata centrelor de examinare copiii repetand nume si expresii ca la litanie, parintii incurajandu-i. Examenul scris de Limba si Literatura Romana le-a lasat insa tuturor un gust amar: cei mai multi elevi nu se asteptau ca la ultimul subiect sa fie nevoiti sa intocmeasca un eseu pe marginea unor poezii.

Ministrul Educatiei: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana, bacalaureatul continua

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a afirmat ca subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nu exista niciun indiciu de frauda, examenul va continua asa.

Ministrul Remus Pricopie: Vrem un examen de bacalaureat fara procuratura la usa scolii. Proba de limba romana nu va fi reluata

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, marti, ca proba de limba romana din cadrul examenului nu va fi reluata in urma incidentelor de la liceul Bolintineanu din Bucuresti. Acem un bac in care sunt i.

Pricopie: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana.

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nu exista niciun indiciu de frauda, examenul va continua asa cum a fost stabilit, a declarat luni, pentru Mediafax, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, dupa ce PDL a cerut reluarea probei. Vreau sa precizez faptul ca nu exista niciun indiciu privind fraudarea subiectelor la proba de Limba romana scris a examenului de bacalaureat. Subiectele au fost transmise in conditii de securitate, proba de .

FRAUDA BAC 2013. Pricopie: Proba la limba romana nu va fi anulata. ...

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat, marti, cu privire la cazul de fraudare a Bacalaureatului la liceul Dimitrie Bolintineanu, ca si-ar fi dorit un examen fara procurori la usa scolii si ca proba de limba romana nu va fi anulata. Interventia inspectoratului a fost prompta. Maine va fi o echipa noua, presedinte, vicepresedinte. Speram sa nu avem surprize si la un alt centru din tara, a afirmat Pricopie despre frauda de la liceul Dimitrie Bolintineanu. Sa speram ca ceea ce s-a .

Ministerul Educatiei anunta ca proba de Limba romana de la Bacalaureat nu se va relua

Proba de Limba si literatura romana din cadrul examenului de Bacalaureat nu se va relua, deoarece nu exista niciun motiv pentru ca acest lucru sa se produca, a anuntat, luni, MinisterulEducatiei.

Ministerul Educatiei: Proba de romana de la Bacalaureat NU va fi reluata.

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a anuntat, luni, ca proba de Limba si literatura romana nu se va relua intrucat nu exista niciun motiv pentru ca acest lucru sa se produca, informeaza Mediafax. Acolo unde exista suspiciuni de frauda, cum este cazul Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, ancheta judiciara, aflata in derulare, va stabili prejudiciile create si masurile coercitive care se impun, se arata intr-un comunicat de presa al MEN remis luni Agerpres. Totodata, conducerea .

Ministrul Educatiei: Nu exista absolut niciun indiciu ca proba de ieri sa fie anulata

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nefiind niciun indiciu de frauda, a declarat, astazi, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, conform Antena3. ro.

VIDEO BAC 2013 Ministrul Educatiei, Remus Pricopie: Nu exista absolut niciun indiciu ca proba de ieri sa fie anulata. Am precizat explicit ca as vrea un bacalaureat fara procuratura la usa scolii. Din pacate nu s-a inteles mesajul

Ultimul moment important inaintea examenului scris de Limba si literatura romana - Bacalaureat 2013 - a fost videoconferinta cu toti inspectorii scolari generali, cu totii presedintii si vicepresedintii de comisii, a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Am precizat explicit ca as vrea sa avem un examen de bacalaureat fara procuratura la usa scolii. Din pacate nu s-a inteles acest mesaj al nostru si atunci evident organele statului au intervenit, a continuat ministrul, in cadrul unei declaratii de presa. Parchetul o sa comunice dupa-amiaza mai multe informatii si vom decide daca maine vor intra toti la proba de istorie sau matematica, deocamdata nu stim exact care va fi proceduraHotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )