Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministerul Educatiei anunta ca proba de Limba romana de la Bacalaureat nu se va relua

B1 B1,
Ministerul Educatiei anunta ca proba de Limba romana de la Bacalaureat nu se va relua

Proba de Limba si literatura romana din cadrul examenului de Bacalaureat nu se va relua, deoarece nu exista niciun motiv pentru ca acest lucru sa se produca, a anuntat, luni, MinisterulEducatiei. continuă pe B1

BAC 2013 Elevii, striviti de proba la Limba Romana:Poate recuperam la Biologie sau la Matematica

Luni a avut loc prima proba scrisa la Bacalaureat. Parinti si copii deopotriva emotionati s-au adunat dimineata in fata centrelor de examinare copiii repetand nume si expresii ca la litanie, parintii incurajandu-i. Examenul scris de Limba si Literatura Romana le-a lasat insa tuturor un gust amar: cei mai multi elevi nu se asteptau ca la ultimul subiect sa fie nevoiti sa intocmeasca un eseu pe marginea unor poezii.

Ministerul Educatiei anunta ca nu se va relua proba de romana din cadrul bacalaureatului

Proba de limba si literatura romana nu se va relua, deoarece nu exista niciun motiv pentru ca acest lucru sa se produca, a anuntat, luni, MinisterulEducatiei. Acolo unde exista suspiciuni de frauda,.

BAC 2013 Ministerul Educatiei: Examenul la Limba si literatura romana nu se va relua

Ministerul Educatiei Nationale anunta printr-un comunicat de presa ca proba de Limba si literatura romana nu se va relua, deoarece nu exista nici un motiv pentru ca acest lucru sa se produca. Acolo unde exista suspiciuni de frauda, cum este cazul Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, ancheta judiciara, aflata in derulare, va stabili prejudiciile create si masurile coercitive care se impun, informeaza ministerul.

VIDEO BAC 2013 Ministerul Educatiei: Examenul la Limba si literatura romana nu se va relua

Ministerul Educatiei Nationale anunta printr-un comunicat de presa ca proba de Limba si literatura romana nu se va relua, deoarece nu exista nici un motiv pentru ca acest lucru sa se produca. Acolo unde exista suspiciuni de frauda, cum este cazul Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, ancheta judiciara, aflata in derulare, va stabili prejudiciile create si masurile coercitive care se impun, informeaza ministerul.

Ce spune Ministerul Educatiei despre publicarea subiectelor inainte de examen.

Ministerul Educatiei spune ca niciuna dintre variantele de subiecte la proba scrisa la Limba romana de la bacalaureat nu a fost publicata inainte de inceperea examenului, respectiv ora 9. 00, iar STS a facut verificari si a asigurat ca nu a existat nicio bresa in reteaua informatica, transmite Mediafax. Ministerul Educatiei Nationale si Serviciul de Telecomunicatii Speciale asigura ca niciuna dintre variantele de subiecte de la proba de Bacalaureat 2013 nu a iesit din reteaua informatica .

Pricopie: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana.

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nu exista niciun indiciu de frauda, examenul va continua asa cum a fost stabilit, a declarat luni, pentru Mediafax, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, dupa ce PDL a cerut reluarea probei. Vreau sa precizez faptul ca nu exista niciun indiciu privind fraudarea subiectelor la proba de Limba romana scris a examenului de bacalaureat. Subiectele au fost transmise in conditii de securitate, proba de .

Ministrul Educatiei Nationale: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana, bacalaureatul continua

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nu exista niciun indiciu de frauda, examenul va continua asa cum a fost stabilit, a declarat luni, pentru Mediafax,.

Ministrul Educatiei: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana, bacalaureatul continua

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a afirmat ca subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nu exista niciun indiciu de frauda, examenul va continua asa.

Ministerul Educatiei: Proba de romana de la Bacalaureat NU va fi reluata.

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a anuntat, luni, ca proba de Limba si literatura romana nu se va relua intrucat nu exista niciun motiv pentru ca acest lucru sa se produca, informeaza Mediafax. Acolo unde exista suspiciuni de frauda, cum este cazul Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, ancheta judiciara, aflata in derulare, va stabili prejudiciile create si masurile coercitive care se impun, se arata intr-un comunicat de presa al MEN remis luni Agerpres. Totodata, conducerea .

Ministerul Educatiei siServiciul de Telecomunicatii Speciale: Nici una dintre variantele de subiecte de la BAC 2013 nu a iesit din reteaua informatica gestionata de cele doua institutii

Ministerul Educatiei Nationale anunta ca nici una dintre variantele de subiecte de la proba scrisa la Limba si literatura romana- Bacalaureat iunie-iulie 2013 - nu a fost publicata inainte de inceperea examenului, respectiv ora 09. Conform verificarilor realizate de Serviciul de Telecomunicatii Speciale, care are in atributii pastrarea si distribuirea subiectelor pentru examenele nationale, in conditii de maxima siguranta, nu a existat nici o bresa in sistemul de transmitere a datelor, informeaza Ministerul printr-un comunicat remis HotNews. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3213 seconds )