Libnet.ro
UNICEF

17:00

Pricopie: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana.

România Liberă România Liberă,
Pricopie: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana.

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nu exista niciun indiciu de frauda, examenul va continua asa cum a fost stabilit, a declarat luni, pentru Mediafax, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, dupa ce PDL a cerut reluarea probei. Vreau sa precizez faptul ca nu exista niciun indiciu privind fraudarea subiectelor la proba de Limba romana scris a examenului de bacalaureat. Subiectele au fost transmise in conditii de securitate, proba de . continuă pe România Liberă

Ministrul Educatiei: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana, bacalaureatul continua

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a afirmat ca subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nu exista niciun indiciu de frauda, examenul va continua asa.

Ministrul Educatiei Nationale: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana, bacalaureatul continua

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nu exista niciun indiciu de frauda, examenul va continua asa cum a fost stabilit, a declarat luni, pentru Mediafax,.

BAC 2013 Elevii, striviti de proba la Limba Romana:Poate recuperam la Biologie sau la Matematica

Luni a avut loc prima proba scrisa la Bacalaureat. Parinti si copii deopotriva emotionati s-au adunat dimineata in fata centrelor de examinare copiii repetand nume si expresii ca la litanie, parintii incurajandu-i. Examenul scris de Limba si Literatura Romana le-a lasat insa tuturor un gust amar: cei mai multi elevi nu se asteptau ca la ultimul subiect sa fie nevoiti sa intocmeasca un eseu pe marginea unor poezii.

Ministerul Educatiei anunta ca proba de Limba romana de la Bacalaureat nu se va relua

Proba de Limba si literatura romana din cadrul examenului de Bacalaureat nu se va relua, deoarece nu exista niciun motiv pentru ca acest lucru sa se produca, a anuntat, luni, MinisterulEducatiei.

Ministerul Educatiei anunta ca nu se va relua proba de romana din cadrul bacalaureatului

Proba de limba si literatura romana nu se va relua, deoarece nu exista niciun motiv pentru ca acest lucru sa se produca, a anuntat, luni, MinisterulEducatiei. Acolo unde exista suspiciuni de frauda,.

Ministerul Educatiei: Proba de romana de la Bacalaureat NU va fi reluata.

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a anuntat, luni, ca proba de Limba si literatura romana nu se va relua intrucat nu exista niciun motiv pentru ca acest lucru sa se produca, informeaza Mediafax. Acolo unde exista suspiciuni de frauda, cum este cazul Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, ancheta judiciara, aflata in derulare, va stabili prejudiciile create si masurile coercitive care se impun, se arata intr-un comunicat de presa al MEN remis luni Agerpres. Totodata, conducerea .

PDL cere reluarea probei de limba romana de la Bac, dupa scandalul fraudarii subiectelor

PartidulDemocrat Liberal cere reluarea probei de Limba romana de la Bacalaureat, in urma scandalului legat de publicarea subiectelor inaintea examenului la un liceu din Capitala. PDLcere Ministerului.

Profesor de limba romana despre scandalul de la Evaluarea Nationala: Mi-am amintit de perioada comunista, cand se anuntau in plenarele C.C. recolte remarcabile la hectar, in vreme ce populatia traia la limita subzistentei

Scandalul subiectelor prea usoare de la Evaluarea Nationala 2013 ia amploare. Procentul mare al elevilor cu note peste 5, precum si cresterea procentului de note mari l-au determinat pe un profesor din Cluj Napoca sa scrie un text acid la adresa organizatorilor examenului. V-ati gandit, oare, dumneavoastra, cei care ati decis sau, mai bine zis, cei care ati impus formularea unor asemenea subiecte, ce credibilitate mai are un profesor de vocatie, dornic sa faca performanta cu elevii sai, in fata invataceilor care constientizeaza faptul ca nici macar nu mai are sens sa se prezinte la cursuri, de vreme ce rezolvarea unor asemenea subiecte nu necesita decat absolvirea a patru clase primare? Cu siguranta nu v-ati pus aceasta problema si nici nu cred ca v-ar pasa foarte mult, de vreme ce scopul dumneavoastra, acela de a arunca praf in ochii unei mase populare pe care vi-o doriti supusa si usor de manipulat, a fost atins, scrie Adrian Romonti, Profesor de limba romana la Colegiul national pedagogic Gheorghe Lazar Cluj-Napoca. Citeste textul integral publicat pe contul sau de Facebook si pe site-ul Clujul Liber.

Evaluarea Nationala 2013 Profesor de limba romana despre scandalul subiectelor prea usoare: Mi-am amintit de perioada comunista, cand se anuntau in plenarele C.C. recolte remarcabile la hectar, in vreme ce populatia traia la limita subzistentei

Scandalul subiectelor prea usoare de la Evaluarea Nationala 2013 ia amploare. Procentul mare al elevilor cu note peste 5, precum si cresterea procentului de note mari l-au determinat pe un profesor din Cluj Napoca sa scrie un text acid la adresa organizatorilor examenului. Scopul de a arunca praf in ochii unei mase populare pe care vi-o doriti supusa si usor de manipulat, a fost atins, scrie Adrian Romonti, Profesor de limba romana la Colegiul national pedagogic Gheorghe Lazar Cluj-Napoca. Citeste textul integral publicat pe contul sau de Facebook si pe site-ul Clujul Liber.

Peste 160.000 de candidati sustin, luni, prima proba scrisa de la bacalaureat, la Limba romana.

Examenele scrise de la bacalaureat incep luni cu proba la Limba si literatura romana, la care s-au inscris peste 160. 000 de elevi care au terminat in acest an clasa a XII-a si absolventi care nu au promovat in seriile anterioare, relateaza Mediafax. La prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an s-au inscris pentru sustinerea probei scrise de Limba si literatura romana 162. 338 de candidati. Acestia vor sustine proba de la ora 9. 00, putand intra in sali pana la ora 8. Extragerea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )