Libnet.ro
UNICEF

19:00

PDL cere reluarea probei de limba romana de la Bac, dupa scandalul fraudarii subiectelor

B1 B1,
PDL cere reluarea probei de limba romana de la Bac, dupa scandalul fraudarii subiectelor

PartidulDemocrat Liberal cere reluarea probei de Limba romana de la Bacalaureat, in urma scandalului legat de publicarea subiectelor inaintea examenului la un liceu din Capitala. PDLcere Ministerului. continuă pe B1

PDL cere reluarea Bacalaureatului, urmare a suspiciunilor de frauda

PDL cere reluarea probei de Limba romana la Bacalaureat si solicita Ministerului Educatiei sa prezinte cauzele care au condus la prezentarea subiectelor inaintea probei de examen, a anuntat, luni,.

Pricopie: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana.

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nu exista niciun indiciu de frauda, examenul va continua asa cum a fost stabilit, a declarat luni, pentru Mediafax, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, dupa ce PDL a cerut reluarea probei. Vreau sa precizez faptul ca nu exista niciun indiciu privind fraudarea subiectelor la proba de Limba romana scris a examenului de bacalaureat. Subiectele au fost transmise in conditii de securitate, proba de .

Conducerea liceului Dimitrie Bolintineanu, DEMISA si URMARITA PENAL pentru frauda la ...

UPDATE: Directoarea Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Capitala, demisa luni din functie din cauza suspiciunilor de frauda la proba scrisa la Limba si Literatura romana la Bacalaureat 2013, a mai fost implicata intr-un scandal de amploare in anul 2003, atunci cand a fost surprinsa facand streaptease cu elevii, informeaza rtv. net. Citeste VIDEO. Directoarea Liceului Bolintineanu a dansat lasciv cu elevi _ _ _ _ UPDATE: Aproximativ 20 de profesori supraveghetori la examenul de .

Constanta: 21 de candidati, prinsi copiind, au fost eliminati de la limba romana de la bac

21 de candidati care sustineau, luni, proba scrisa la Limba si literatura romana din cadrul examenului de bac, in judetul Constanta, au fost prinsi copiind sau incercand sa copieze, fapte care au dus la.

Ministrul Educatiei: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana, bacalaureatul continua

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a afirmat ca subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nu exista niciun indiciu de frauda, examenul va continua asa.

Ministrul Educatiei Nationale: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana, bacalaureatul continua

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nu exista niciun indiciu de frauda, examenul va continua asa cum a fost stabilit, a declarat luni, pentru Mediafax,.

Profesor de limba romana despre scandalul de la Evaluarea Nationala: Mi-am amintit de perioada comunista, cand se anuntau in plenarele C.C. recolte remarcabile la hectar, in vreme ce populatia traia la limita subzistentei

Scandalul subiectelor prea usoare de la Evaluarea Nationala 2013 ia amploare. Procentul mare al elevilor cu note peste 5, precum si cresterea procentului de note mari l-au determinat pe un profesor din Cluj Napoca sa scrie un text acid la adresa organizatorilor examenului. V-ati gandit, oare, dumneavoastra, cei care ati decis sau, mai bine zis, cei care ati impus formularea unor asemenea subiecte, ce credibilitate mai are un profesor de vocatie, dornic sa faca performanta cu elevii sai, in fata invataceilor care constientizeaza faptul ca nici macar nu mai are sens sa se prezinte la cursuri, de vreme ce rezolvarea unor asemenea subiecte nu necesita decat absolvirea a patru clase primare? Cu siguranta nu v-ati pus aceasta problema si nici nu cred ca v-ar pasa foarte mult, de vreme ce scopul dumneavoastra, acela de a arunca praf in ochii unei mase populare pe care vi-o doriti supusa si usor de manipulat, a fost atins, scrie Adrian Romonti, Profesor de limba romana la Colegiul national pedagogic Gheorghe Lazar Cluj-Napoca. Citeste textul integral publicat pe contul sau de Facebook si pe site-ul Clujul Liber.

Evaluarea Nationala 2013 Profesor de limba romana despre scandalul subiectelor prea usoare: Mi-am amintit de perioada comunista, cand se anuntau in plenarele C.C. recolte remarcabile la hectar, in vreme ce populatia traia la limita subzistentei

Scandalul subiectelor prea usoare de la Evaluarea Nationala 2013 ia amploare. Procentul mare al elevilor cu note peste 5, precum si cresterea procentului de note mari l-au determinat pe un profesor din Cluj Napoca sa scrie un text acid la adresa organizatorilor examenului. Scopul de a arunca praf in ochii unei mase populare pe care vi-o doriti supusa si usor de manipulat, a fost atins, scrie Adrian Romonti, Profesor de limba romana la Colegiul national pedagogic Gheorghe Lazar Cluj-Napoca. Citeste textul integral publicat pe contul sau de Facebook si pe site-ul Clujul Liber.

BAC 2013 Remus Pricopie: Existau suspiciuni la Liceul Bolintineanu dinainte de inceperea probei la limba romana/ Am transmis duminica centrelor de examen ca mi-as dori un Bacalaureat fara procuratura

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca au existat semnale privind neregulile in desfasurarea examenului de Bacalaureat la Liceul Bolintineanu din Capitala inca dinainte de inceperea probei la limba romana. Pricopie a precizat ca ministerul a incercat sa isi ia toate masurile de precautie, inclusiv avertizand centrele de examen ca doreste un examen corect, sa se respecte procedurile si le-am spus, atat cat am putut sa le spun, ca mi-as dori un Bacalaureat fara procuratura.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 BIHOR Doi elevi au fost eliminati dupa ce au incercat sa copieze la examenul de Bacalaureat la Limba Romana, proba scrisa

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni,1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )