Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministrul Educatiei Nationale: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana, bacalaureatul continua

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei Nationale: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana, bacalaureatul continua

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nu exista niciun indiciu de frauda, examenul va continua asa cum a fost stabilit, a declarat luni, pentru Mediafax,. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana, bacalaureatul continua

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a afirmat ca subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nu exista niciun indiciu de frauda, examenul va continua asa.

Pricopie: Nu exista niciun indiciu de frauda la proba de Limba romana.

Subiectele probei de Limba romana de la bacalaureat au fost transmise in conditii de securitate, nu exista niciun indiciu de frauda, examenul va continua asa cum a fost stabilit, a declarat luni, pentru Mediafax, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, dupa ce PDL a cerut reluarea probei. Vreau sa precizez faptul ca nu exista niciun indiciu privind fraudarea subiectelor la proba de Limba romana scris a examenului de bacalaureat. Subiectele au fost transmise in conditii de securitate, proba de .

Ministerul Educatiei Nationale afirma ca dezaproba incercarea de politizare a Evaluarii Nationale

Ministerul Educatiei Nationale a reactionat la acuzatiile potrivit carora subiectele la Evaluarea Nationala au fost mai usoare decat anul trecut si afirma, intr-un comunicat publicat duminica pe site-ul sau, ca dezaproba incercarea de politizare, motivand faptul ca promovabilitatea este mai mica decat cea din 2010 sau cea din 2011.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )