Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Educatiei: Dezbaterile impotriva predarii religiei in scoli s-au dovedit a nu fi o problema reala

B1 B1,
Ministrul Educatiei: Dezbaterile impotriva predarii religiei in scoli s-au dovedit a nu fi o problema reala

Dezbaterile impotriva predarii religiei in scoli s-au dovedit a nu fi o problema reala, avand in vedere procentul foarte mare al parintilor care si-au exprimat in scris optiunea pentru participarea . continuă pe B1

Ministrul Educatiei: Dezbaterile impotriva predarii religiei in scoli s-au dovedit a nu fi o problema reala/ Inscrierile pentru ora de religie se pot face in continuare

Dezbaterile impotriva predarii religiei in scoli s-au dovedit a nu fi o problema reala, avand in vedere procentul foarte mare al parintilor care si-au exprimat in scris optiunea pentru participarea copiilor la aceste ore, a declarat, sambata, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, intr-o conferinta de presa organizata la Braila.

Ministrul Educatiei: 50,68% dintre elevi au luat medii peste 5

Rezultatele simularii examenelor de Evaluare Nationala au adus, la nivel national, un procent de 50,68% al elevilor care au luat medii peste 5, a comunicat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Ministrul Educatiei: 89,75% dintre elevii din tara au fost inscrisi la ora de religie, pana vineri la ora 18:00

Dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca ora de religie este optionala si o urmeaza doar cei care se inscriu, 89,75% dintre elevii prezenti in scoala au fost inscrisi de parinti sa faca aceasta materie la scoala, potrivit unei noi raportari intermediare transmise HotNews. ro de ministrul Educatiei.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu anunta ca 88% dintre elevii din tara s-au inscris la ora de religie

88% dintre elevii din tara, care studiaza in prezent religia, s-au inscris in continuare la acest curs, potrivit situatiei cererilor centralizate pana vineri, la ora 12. 00, a anuntat ministrul Educatiei, Sorin.

Rezultate Simulari Evaluarea Nationala 2015 Ministrul Educatiei: 50,68% dintre elevii care au sustinut simularea au luat medii peste 5

Rezultatele simularii examenelor de Evaluare Nationala au adus, la nivel national, un procent de 50,68% al elevilor care au luat medii peste 5, a comunicat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Potrivit acestuia, prezenta la simulare a fost de 180. 442 de elevi, in crestere cu 1,46% fata de 2014. Anul trecut, Ministerul Educatiei a organizat pentru prima data simularea la nivel national a evaluarii nationale si rezultatul din 2014 a fost urmatorul: 48,8% dintre elevii de clasa a VIII-a au obtinut medii peste 5.

Ministrul Educatiei: Peste 88% dintre elevii din tara au fost inscrisi la ora de religie

Pana la ora 12:00, Ministerul Educatiei a inregistrat in sistemul electronic 2. 476 de cereri de inscriere la ora de religie, ceea ce reprezinta 88,06% din baza de raportare, a informat astazi ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu.

UPDATE Ministrul Educatiei: 89,75% dintre elevii din tara au fost inscrisi la ora de Religie, pana la ora 18:00

Dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca ora de Religie este optionala si o urmeaza doar cei care se inscriu, 89,75% dintre elevii prezenti in scoala au fost inscrisi de parinti sa faca Religie la scoala, potrivit unei noi raportari intermediare transmise HotNews. ro de ministrul Educatiei. Pana la ora 18:00, Ministerul Educatiei a inregistrat in sistemul electronic 2. 645 de cereri pentru religie, potrivit ministrului Sorin Cimpeanu. In ceea ce priveste optiunile parintilor care acum isi inscriu copiii in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2015-2016, peste 90% si-au inscris copiii si la Religie - este vorba despre copii care in septembrie vor incepe clasa pregatitoare cu optionalul religie ales. Cel mai mic numar al inscrierilor este in judetul Caras-Severin 80,4% elevi inscrisi la optionalul Religie)Cele mai multe cereri de inscriere la optional au fost inregistrate pana acum in Dambovita - 97%.

Ministrul Educatiei a anuntat cati elevi au depus cereri pentru a studia religia

000 de elevi din cei aproximativ 3. 000 au depus cereri, pana miercuri la ora 19,00, pentru a studia religia, a anuntat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, la TVR 1. Potrivit ministrului, din totalul celor.

Ministrul Educatiei sustine ca este posibil sa fie mai multi elevi la orele de religie decat la inceputul anului scolar

Ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Sorin Campeanu, sustine ca este posibil ca numarul celor care s-au inscris la orele de religie sa fie mai mare decat al celor care participau la aceasta ora la inceputul anului scolar.

Ministrul Educatiei: Disponibilitatea mea de dialog este maxima cu asociatiile de elevi

Ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Sorin Campeanu, sustine ca se va intalni cu reprezentantii Asociatiei Elevilor din Constanta. El a declarat ca nu stie de solicitarea acestora de acordare a burselor scolare de catre municipalitate, dar ca disponibilitatea sa pentru dialog este maxima.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )