Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Educatiei: Elevii au invins. Ce se va intampla cu manualele scolare

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei: Elevii au invins. Ce se va intampla cu manualele scolare

Societatea Editura Didactica si Pedagogica SA a devenit, oficial, societate comerciala pe actiuni, de interes national, cu capital integral de stat, in subordinea Ministerului Educatiei, prin reorganizarea. continuă pe Antena3

Liviu Pop: Elevii au invins. De astazi manualele scolare se tiparesc doar de catre Ministerul Educatiei Nationale

Societatea Editura Didactica si Pedagogica SA a devenit, oficial, societate comerciala pe actiuni, de interes national, cu capital integral de stat, in subordinea Ministerului Educatiei, prin reorganizarea Regiei Autonome Editura Didactica si Pedagogica, potrivit unui OUG publicat in Monitorul Oficial, vineri seara.

Liviu Pop sustine reguli comuniste in scoli. Ce a spus ministrul despre elevii exclusi pentru lungimea parului

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a comentat in legatura cu povestea baiatului de la Liceul Greco-Catolic Inochentie Micu, care a fost da afara de la ore din cauza ca are parul prea lung.

VIDEO Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Odata pentru totdeauna punem capat problemei pe care a avut-o sistemul de invatamant in ultimii 27 de ani

In cel mult o luna, proiectul legii manualului scolar va fi inaintat catre Parlamentul Romaniei a afirmat ministrul Educatiei, Liviu Pop, la debutul primei dezbateri regionale privind proiectul acestei legi.

Liderii comunitatii romane din Cernauti se vor intalni cu ministrul Educatiei din Ucraina

Membrii comunitatii romanesti din Cernauti vor avea, la sfarsitul acestei saptamani, o intrevedere cu ministrul Educatiei din Ucraina , Lilia Grinevich, pentru a discuta pe tema legii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )