Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ministrul Educatiei, precizari despre modul in care se organizeaza concursurile MECS

România Liberă România Liberă,
Ministrul Educatiei, precizari despre modul in care se organizeaza concursurile MECS

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, joi, ca toate concursurile organizate de MECS in unitatile de invatamant preuniversitar de stat sunt fara taxa, potrivit unui ordin din decembrie 2014, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ministrul Educatiei, despre concursurile scolare cu taxa: Nu se mai organizeaza din decembrie 2014 in scolile de stat

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat joi, ca toate concursurile organizate de MECS in unitatile de invatamant preuniversitar de stat sunt fara taxa, potrivit unui ordin din decembrie 2014.

Ministrul Educatiei a anuntat cati elevi au depus cereri pentru a studia religia

000 de elevi din cei aproximativ 3. 000 au depus cereri, pana miercuri la ora 19,00, pentru a studia religia, a anuntat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, la TVR 1. Potrivit ministrului, din totalul celor.

Perchezitii la fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie. Noua milioane de lei, prejudiciul in acest dosar

Politistii fac, joi, 19 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Prahova, intr-un dosar in care este vizata fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie. Prejudiciul produs prin.

Precizari despre identitatea lui John Jihadistul, militantul gruparii Stat Islamic

Tatal lui Mohammed Emwazi a declarat ca nu exista nicio dovada care sa arate ca fiul sau este calaul gruparii Stat Islamic, cunoscut sub numele de John Jihadistul, relateaza miercuri Sky News, citat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )