Libnet.ro
UNICEF

11:00

Perchezitii la fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie. Noua milioane de lei, prejudiciul in acest dosar

Antena3 Antena3,
Perchezitii la fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie. Noua milioane de lei, prejudiciul in acest dosar

Politistii fac, joi, 19 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Prahova, intr-un dosar in care este vizata fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie. Prejudiciul produs prin. continuă pe Antena3

Prejudiciu de 1,7 milioane euro in urma concursurilor scolare Evaluare in educatie, unde elevii plateau taxa ca sa participe - Ministerul Finantelor

Politistii au efectuat astazi perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Prahova, intr-un dosar in care este vizata fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie, scrie Mediafax. Ministerul Finantelor a anuntat ca fundatia a generat un prejudiciu de 1,7 milioane euro, din cauza faptului ca nu si-a platit obligatiile fiscale. Fundatia a incheiat protocoale cu Ministerul Educatiei in 2008-2013, in baza carora a organizat la nivel national concursuri in scoli, pentru care a perceput taxe de participare de 20 lei/copil, desi se obliga sa asigure fonduri pentru aceste concursuri. Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca in scolile de stat nu se mai organizeaza concursuri cu taxa din decembrie 2014.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune si delapidare

Actualizare 10:40 Surse judiciare: Perchezitiile ar viza fundatia ce organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie Politia Capitalei face, in aceasta dimineata, 19 perchezitii in Bucuresti si in judetele Ilfov si Prahova, intr-un dosar de evaziune fiscala si delapidare, cu un prejudiciu total estimat la 9,3 milioane lei.

Perchezitii la Fundatia de Evaluare in Educatie, intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii fac, joi, 19 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Prahova, intr-un dosar de evaziuen fiscala si delapidare, in care este vizata fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie, relateaza Mediafax.

Presedintele Fundatiei Evaluare in Educatie, acuzat ca a platit ilegal salarii rudelor sale din bani de la examinari

Politistii au facut, joi, 19 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Prahova, intr-un dosar in care este vizata fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie. Presedintele Fundatiei.

Perchezitii la Fundatia Evaluare in Educatie, care organizeaza concursuri scolare contra cost

Politistii fac joi dimineata perchezitii la fundatia care organizeaza concursul Evaluare in Educatie, prejudiciul fiind de peste noua milioane de lei, prejudiciu creat in perioada 2008 - 2013, mai arata anchetatorii. in urma descinderilor, 29 persoane vor fi duse la audieri. Concursurile erau organizate contra cost.

Suspiciuni de evaziune fiscala si delapidare in scolile din Bucuresti, Ilfov si Prahova

Politistii au facut nu mai putin de 19 perchezitii in locatii din Bucuresti, Ilfov si Prahova, intr-un dosar in care este vizata fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )