Libnet.ro
UNICEF

21:30

Suspiciuni de evaziune fiscala si delapidare in scolile din Bucuresti, Ilfov si Prahova

B1 B1,
Suspiciuni de evaziune fiscala si delapidare in scolile din Bucuresti, Ilfov si Prahova

Politistii au facut nu mai putin de 19 perchezitii in locatii din Bucuresti, Ilfov si Prahova, intr-un dosar in care este vizata fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie. continuă pe B1

Perchezitii la Fundatia de Evaluare in Educatie, intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii fac, joi, 19 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Prahova, intr-un dosar de evaziuen fiscala si delapidare, in care este vizata fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie, relateaza Mediafax.

Perchezitii la reprezentantii unei firme de teleshopping suspectate de inselaciune si evaziune fiscala. Ar fi vizata firma Top Teleshop

Trei perchezitii au loc, miercuri, la reprezentantii unei firme de teleshopping suspectati de inselaciune si evaziune fiscala, dupa ce ar fi vandut produse de calitate inferioara celor prezentate in reclame si banii obtinuti i-au transferat in conturile personale si i-au retras ulterior din bancomate. Surse judiciare au precizat ca ar fi vorba de firma Top Teleshop.

Adrian Sarbu ramane in arest. Patronul Mediafax, acuzat de instigare la evaziune fiscala de 4 milioane de euro

Adrian Sarbu ramane in arest, unde se afla deja de peste o luna, dupa ce Curtea de Apel i-a prelungit mandatul. Patronul Mediafax este acuzat de instigare la evaziune fiscala de peste 4 milioane de euro, dar si .

METEO. Avertizare de vant puternic in Bucuresti, Ilfov si Teleorman

O avertizare meteorologica de vant puternic, valabil pentru Bucuresti, Ilfov si Teleorman, intre orele 11. 10 si 17. 00, a fost emis, joi de Administratia Nationala de Meteorologie.

Actorul George Motoi va fi inmormantat vineri, intr-un cimitir din Bucuresti

Actorul George Motoi, care a murit miercuri, la varsta de 79 de ani, va fi inmormantat vineri, la cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti, se arata pe site-ul Teatrului National din Bucuresti, conform Mediafax.

Apartamentele noi din Bucuresti s-au ieftinit in ultimul an cu 8,4%, cele vechi s-au scumpit usor

Apartamentele noi din Bucuresti s-au ieftinit in ultimul an cu 8,4%, iar cele vechi s-au scumpit usor, potrivit unui studiu al imobiliare. ro . Bucuresti este singurul dintre marile orase unde scaderea preturilor a continuat si in acest an.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune si delapidare

Actualizare 10:40 Surse judiciare: Perchezitiile ar viza fundatia ce organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie Politia Capitalei face, in aceasta dimineata, 19 perchezitii in Bucuresti si in judetele Ilfov si Prahova, intr-un dosar de evaziune fiscala si delapidare, cu un prejudiciu total estimat la 9,3 milioane lei.

Perchezitii in 11 locatii din Bucuresti, Prahova, Cluj si Brasov privind infractiuni cu fonduri europene

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Alba, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene si a unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2011-2014, se arata intr-un comunicat DNA transmis luni dimineata.

Pipera Plaza, cel mai nou mall din Bucuresti, se deschide in luna mai: cele mai mari unitati Starbucks si Lidl

Prima etapa a centrului comercial Pipera Plaza se va finaliza in luna mai a acestui an si va cuprinde cele mai mari unitati din Romania ale unor branduri cunoscute ca Lidl sau Starbucks. Proiectul este dezvoltat de Alpha Property Group, parte a.

Fenomenul spectaculos care a putut fi vazut IERI din Bucuresti. Este de o frumusete uimitoare

In zilele senine, Bucurestiul are multe de oferit. Din haosul si nebunia de pe strazi, cei care isi ridica ochii spre inalt pot vedea ceva chiar spectaculos. Erik Zollner, un pasionat de fotografie, a surprins.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )